matti86 09.06.2017 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2017 Witam Chciałbym rozbudować mój dom (dom parterowy ) myślę o dobudowaniu 2 pokoi łącznie ok 32m. Fundamenty ściany dach. W jaki sposób mogę sporządzić kosztorys ile takie coś by mnie kosztowało ? Nigdy nic nie budowałem i nie bardzo nawet wiem z której strony ugryźć temat.Za każda sugestie będę bardzo wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 09.06.2017 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2017 można zacząć od projektu a potem dać go kosztorysantowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olla87 30.06.2017 03:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2017 Drgnęło coś u Ciebie? Też chodzi mi pomysł rozbudowy o dwa pokoje ale nawet nie wiem czy jest o czym marzyć. Zdradziła ile ci wyszło wyliczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts