Dominika.W 10.06.2017 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2017 Dzień dobry, Trafiłam na forum ponieważ moja inwencja twórcza i moje pomysły na urządzenie przedpokoju są szczerze mówiąc...słabe Bardzo proszę o pomoc co z tym przedpokojem zrobić - wymiary są takie jak na załączonym rysunku, - drzwi i ościeżnice w kolorze ciemnego orzechu (drzwi 80 - z ościeżnicą regulowaną szerokość razem to 94 (tego koloru nie chciałabym zmieniać) - drzwi wejściowe w kolorze jasnego buku (kolor ten można zmienić bo wymienia się sam panel w drzwiach) - wnęka to szafa komandora z drzwiami przesuwnymi w kolorze ciemny orzech (chciałabym by tak zostało) - kolor ściany to jasny beż - do przemalowania - podłoga - Gres szkliwiony firmy Paradyż - arkesia beige w połysku 45x45 (zostaje bez zmian) - czerwone kółeczka to oświetlenie - ściana północna to wejście do salonu, tam jest tylko ościeżnica regulowana bez drzwi, - ściana zachodnia to wejście do kuchni (sama ościeżnica regulowana bez drzwi) Cały wystrój mieszkania jest raczej w stylu nowoczesnym. Bardzo, ale to baarrrrrdzo byłabym wdzięczna za wszelkie pomysły i aranżację mojego przedpokoju Pozdrawiam, Dominika W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 11.06.2017 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2017 ale potrzebujesz jakiś mebli? Czego ma dotyczyć pomoc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominika.W 12.06.2017 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2017 Chciałabym tak: - konsola białą lakier na ścianie 171cm, nad konsolą ramki z obrazkami - siedzisko jakieś fajne białe na ścianie 258cm, - komoda wąska taka wyższa (ale nie szafka na buty) na ścianie 83cm, - lustro duże wysokie na ścianie 88cm do tego jakieś fajne oświetlenie w zaznaczonych punktach wstępnie myślałam aby zmienić ściany na jasnoszary kolor, w tym momencie są jasnobeżowe i jakoś tak zlewają się z podłogą ogólnie chciałabym taką jakąś sensowną wizualizację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 04.09.2017 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2017 Taka propozycja eleganckiej, klasycznej aranżacji. Na ciemnym tle barw 541 Miejski rytm i 527 Władcza czerwień Białe lakierowane meble o klasycznym kształcie. Mieszanka nowoczesności i tradycji stanowi tylko oprawę dla rodzinnej galerii zdjęć. Pozdrawiam serdecznie, E-rzecznik FFiL Śnieżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts