Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pomysł na przedpokój - HALL

Dominika.W

Recommended Posts

Dzień dobry,

Trafiłam na forum ponieważ moja inwencja twórcza i moje pomysły na urządzenie przedpokoju są szczerze mówiąc...słabe :)

Bardzo proszę o pomoc co z tym przedpokojem zrobić :)

- wymiary są takie jak na załączonym rysunku,

- drzwi i ościeżnice w kolorze ciemnego orzechu (drzwi 80 - z ościeżnicą regulowaną szerokość razem to 94 (tego koloru nie chciałabym zmieniać)

- drzwi wejściowe w kolorze jasnego buku (kolor ten można zmienić bo wymienia się sam panel w drzwiach)

- wnęka to szafa komandora z drzwiami przesuwnymi w kolorze ciemny orzech (chciałabym by tak zostało)

- kolor ściany to jasny beż - do przemalowania

- podłoga - Gres szkliwiony firmy Paradyż - arkesia beige w połysku 45x45 (zostaje bez zmian)

- czerwone kółeczka to oświetlenie

- ściana północna to wejście do salonu, tam jest tylko ościeżnica regulowana bez drzwi,

- ściana zachodnia to wejście do kuchni (sama ościeżnica regulowana bez drzwi)

Cały wystrój mieszkania jest raczej w stylu nowoczesnym.

Bardzo, ale to baarrrrrdzo byłabym wdzięczna za wszelkie pomysły i aranżację mojego przedpokoju :)

Pozdrawiam,

Dominika W.

hall.JPG

Chciałabym tak:

- konsola białą lakier na ścianie 171cm, nad konsolą ramki z obrazkami

- siedzisko jakieś fajne białe na ścianie 258cm,

- komoda wąska taka wyższa (ale nie szafka na buty) na ścianie 83cm,

- lustro duże wysokie na ścianie 88cm

do tego jakieś fajne oświetlenie w zaznaczonych punktach

wstępnie myślałam aby zmienić ściany na jasnoszary kolor, w tym momencie są jasnobeżowe i jakoś tak zlewają się z podłogą

ogólnie chciałabym taką jakąś sensowną wizualizację :)

• 2 months później...

Taka propozycja eleganckiej, klasycznej aranżacji. Na ciemnym tle barw 541 Miejski rytm i 527 Władcza czerwień Białe lakierowane meble o klasycznym kształcie. Mieszanka nowoczesności i tradycji stanowi tylko oprawę dla rodzinnej galerii zdjęć.

04-09-2017--21.jpg

Pozdrawiam serdecznie,

E-rzecznik FFiL Śnieżka