fraksipon 11.06.2017 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2017 Proszę o sprawdzenie i ocenę co Wam się nie podoba w takim projekcie. Ja nie mam pomysłu na kolor ścian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.06.2017 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2017 mnie trochę razi pusta ściana przy stole. Przez co cały ciężar aranżacji skupia się wokół telewizora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylw. 24.06.2017 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2017 Dla mnie za bardzo ciemny brąz tych mebli. Ale to kwestia gustu.Może jakiś kolor na ścianie za stołem i taki sam kolor poduszek na kanapie? Brakuje mi ocieplenia tego pokoju.Ale to moje subiektywne zdanie, nie trzeba się z nim zgadzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 31.07.2017 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2017 Użyj kreatora wnętrz na stronie Śnieżki: https://www.sniezka.pl/kreator-wnetrz/wybor-pomieszczenia Jest łatwy w obsłudze: wgrywasz zdjęcie, oznaczasz ścianę, na którą chcesz dobrać kolor. Potem możesz testować różne barwy, żeby zobaczyć, która komponuje się najlepiej z wnętrzem. W tym pokoju aż prosi się, żeby ściana, na tle której stoi stół, miała inny kolor niż pozostałe. Może jakiś żywszy, jasny? Wydaje się, że pastelowy żółty byłby dobry: Ale delikatne odcienie fioletu też wyglądają świetnie: Potestuj to narzędzie, jest bardzo pomocne przy podejmowaniu decyzji kolorystycznych. Pozdrawiam serdecznie, E-rzecznik FFiL Śnieżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts