marcink29 15.06.2017 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2017 Witam na wstepie jestem nowy! Naszła mnie myśl i teraz jest chęć na realizację :)Więc zaczynam! Posiadam podaszę które w szczytowym punkcie ma około 2.10cm. Na zdjęciach wszystko zaznaczyłem. chciałbym zabudować to płytą na ziemi są deski dać 2cm steropianu i może panele? lub linoleum a na to jakiś dywan? Nad tym się zastanawiam. Czy waszym zdaniem jest szansa strwożenia czegoś realnego? Dzieki za pomoc! https://zapodaj.net/0929394a86595.jpg.html IMG_20170615_170527.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pershing1899op.pl 15.06.2017 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2017 Przyjęło się, aby poddasze było funkcjonalne to w najwyższym punkcie musi być conajmniej 2,5m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 15.06.2017 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2017 Jakie tam masz temperatury latem, a jakie zimą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ufbufkruf 15.06.2017 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2017 Mieszkam od dwóch lata na poddaszu które ma 2 metry wysokości. Szybko się przyzwyczaiłem że nie mogę na nim podskoczyć czy rąk do góry wyciągnąć. Pokój ten pełni dokładnie taką funkcję jaką Ty planujesz. Mam tu łóżko i telewizor. Istotniejszym problemem jest temperatur co zauważył kolega wyżej. W lato bez wiatraków i okien na pootwieranych nie idzie zasnąć. Zimą z kolei chłodnawo (ale to akurat kwestia umieszczenia sterownika ogrzewania w najcieplejszym pomieszczeniu w domu). Generalnie da się żyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts