Sylw. 15.06.2017 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2017 Jaka wygodniejsza płyta indukcyjna z regulacją suwakiem czy na + i na -? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 15.06.2017 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2017 każda pliszka swój ogonek chwali. Suwak teoretycznie jest bardziej płynny, ale ja wolałam +/- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylw. 15.06.2017 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2017 Dziękuję za odpowiedź,a możesz wyjaśnić dlaczego plus i minus lepszy od suwaka? Dla mnie to czarna magia jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
interona 15.06.2017 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2017 Jest jeszcze inne rozwiązanie, u mnie skala cyfr od 1-9, wybieram od razu konkretny stopień, rozwiązanie bardzo wygodne. Ale przyznaję, że nie miałam do czynienia z suwakiem, więc nie mogę*porównać. +/- mam w piekarniku, jest też*ok, bo nieskomplikowane. Wychodzi na to, że każde rozwiązanie to tylko kwestia przyzwyczajenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juniorka 15.06.2017 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2017 Miałam wcześniej z "+ -", teraz mam z suwakiem. Dla mnie wygodniejszy suwak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylw. 15.06.2017 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2017 Interona a ta skala cyfr to pewnie w droższych modelach? Ja patrzę na Elektroluxy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylw. 15.06.2017 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2017 A mam jeszcze pytanie : czy jak jest pod płytą indukcyjną szuflada ze sztućcami to czy prawdą jest, że te sztućce są ciepłe (zdaniem niektórych parzące) od korzystania z płyty indukcyjnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juniorka 15.06.2017 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2017 A mam jeszcze pytanie : czy jak jest pod płytą indukcyjną szuflada ze sztućcami to czy prawdą jest, że te sztućce są ciepłe (zdaniem niektórych parzące) od korzystania z płyty indukcyjnej? Nie są gorące, są ciepłe, ale też nie od razu i nie przez cały czas, tylko wtedy, gdy się sporo na indukcji gotuje albo dłuższy czas jej używa. Ja mam szufladę ze sztućcami pod indukcją (chyba większość ludzi tak ma) i w niczym mi to nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juniorka 15.06.2017 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2017 Interona a ta skala cyfr to pewnie w droższych modelach? Ja patrzę na Elektroluxy. Wrzuciłam w Google i pierwszy model z brzegu to Bosch za 1330 zł (https://www.ceneo.pl/43842828#), więc nie tylko w tych droższych modelach jest skala cyfr 1-9. Na spokojnie sobie poszukaj, sporo modeli znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 16.06.2017 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2017 ja mam +/- w skali 1-9 + power, przy czym 5,6,7,8 mają opcje połówkowe (czyli np. 7,5) czyli w sumie 14 poziomów mocy.Zależało mi na "klikaniu" żeby wiedzieć ile mocy dokładnie jest ustawione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 16.06.2017 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2017 Bez suwaka też jest to moźliwe w Tece nie trzeba przeklikiwać, wyatarczy przytrzymać chwilę plusa, żeby dostać pełą moc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 16.06.2017 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2017 Mógłby. Mnie nie przeszkadza. Bardziej od kwestii sterowania interesowała mnie głośność pĺyty, modulacja mocy, łączone pola itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bracianka 16.06.2017 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2017 W najtańszej Amice mam 9 poziomów + na jednym polu booster (którego rzadko używam). Żeby przejść na max moc, zamiast klikać plusem, naciskam raz minus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 16.06.2017 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2017 (edytowane) Mam Amicę z regulacją suwakiem i wyświetlanie cyfrowe. Suwakiem mogę wybrać od razu max lub minimum moc bez konieczności klikania plusem lub minusem ja też mam możliwość wybrania od razu maksymalnej mocy, bo kliknięcie na "-" (minus) przełącza automatycznie do 9. Trzymanie dłużej palca na + lub - powoduje płynne przechodzenie do wyższej/niższej mocy - bez konieczności naciskania co chwilę. Edytowane 16 Czerwca 2017 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts