majjjlenka 19.06.2017 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2017 Dzień dobry już niedługo będę wykańczać swój dom, proszę o poradę jak mądrze i przede wszystkim funkcjonalnie zaprojektować przestrzeń - kuchnię, jadalnię i salon, totalnie nie mam na to pomysłu... Każde inne pomieszczenie mam już w głowie, jednak z tym mam problem To co na pewno widzę w tej przestrzeni to: -stół + 6 krzeseł z możliwością rozłożenia i dołożenia krzeseł -kominek -narożnik -zabudowa z szafkami bardzo dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 29.06.2017 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majjjlenka 29.08.2017 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2017 Dziękuję Elfir za pomoc myślałam podobnie, ale zaskoczyłaś mnie przejściem z przedsionka do kuchni ja myślałam jeszcze, aby z części przedsionka wydzielić przestrzeń na spiżarkę, do której wchodziłoby się z kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 29.08.2017 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2017 (edytowane) dla mnie za wąsko na wydzielanie spiżarni pomiędzy. raczej już w kuchni: Edytowane 29 Sierpnia 2017 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts