Adaxis 23.06.2017 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2017 Jak zabudować kran ogrodowy w styropianie elewacji zewn? Macie jakieś pomysły/rozwiązania? Niepozorne drzwiczki z tynkiem/barankiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekKRK45 24.06.2017 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2017 Drzwiczki rewizyjne będą chyba najlepszą opcją . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adaxis 25.06.2017 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2017 Czyli nie robi się takich drzwiczek "ukrytych" czyli też tynkowanych barankiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_to_mozliwe 25.06.2017 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2017 Pytasz w kontekście estetyki? Pytanie na zasadzie "czy można", czy raczej "czy tak będzie ładniej"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 25.06.2017 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2017 Wychlastać >=10 cm styropianu, żeby bocianek nie szpecił elewacji? Już wolę wystający zawór czerpalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzy_Gorski64 25.06.2017 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2017 Naprawdę uważasz że Drzwiczki rewizyjne to dobre wyjście z tej sytuacji?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_to_mozliwe 26.06.2017 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2017 Nie każdy kran musi wystawać - widziałem kiedyś rozwiązanie na zasadzie otworu pod klasyczną łączkę do węża ogrodowego zamykana klapką. Wygląd i zasada działania zbliżona do gniazdka elektrycznego z klapką. Niestety nie mogę tego odszukać (spróbuję jeszcze wieczorem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 26.06.2017 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2017 Nie każdy kran musi wystawać - widziałem kiedyś rozwiązanie na zasadzie otworu pod klasyczną łączkę do węża ogrodowego zamykana klapką. Wygląd i zasada działania zbliżona do gniazdka elektrycznego z klapką. Niestety nie mogę tego odszukać (spróbuję jeszcze wieczorem). https://www.google.pl/search?q=studzienka+czerpalna&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwiy2vGI9trUAhWRb1AKHRl7AlwQsAQIMg&biw=1366&bih=662 Warto zrobić kilka w ogrodzie np przy tarasie przydaje się do mycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts