agamemnon91 30.06.2017 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2017 Witam, Zastanawiam się nad wmontowaniem grilla w ścianę domu. Oprócz standardowej funkcji grillowania spełniałby się też jako wędzarnia.Czy ma ktoś z Was doświadczenia związane z tym tematem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
homecactus 30.06.2017 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2017 okopci się sciana i taki pożytek z wmurowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mietek440 30.06.2017 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2017 Komin musiałbyś wyciągnąć ponad dach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamemnon91 03.07.2017 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 okopci się sciana i taki pożytek z wmurowania. Czy to informacja potwierdzona w praktyce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remiks 03.07.2017 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 Czy to informacja potwierdzona w praktyce? Nie trzeba sprawdzać w praktyce by wiedzieć że coś z tym dymem musi się stać. Widziałeś wędzarnie wewnątrz po kilku wędzeniach? Dym trzeba odprowadzić tak by nie kopcił ściany. Komin raczej niezbędny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamemnon91 04.07.2017 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2017 Widziałam takie rozwiązanie tylko nie mam możliwości zapytania o opinię właściciela. Skoro mu to funkcjonuje to muszą być sposoby na dym i zastosowanie takich rozwiązań aby nic się z tym nie działo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.