budowlanna 02.07.2017 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2017 Cześć, Bardzo zaciekawił mnie projekt pracowni Home Koncept 51: https://www.homekoncept.com.pl/produkt/projekt-domu-homekoncept-51/#additional_information Chyba nic bym w nim nie zmieniała, ale chętnie posłuchałam Waszych opinii. A może ktoś z Was już buduje wg tego projektu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_to_mozliwe 02.07.2017 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2017 To temat rzeka - nie ma dobrej odpowiedzi. Najważniejsze pytanie - czego oczekujesz po projekcie, czy raczej czego oczekujesz od domu który chcesz wybudować? Mieszkasz sama, z całą rodziną, celujesz w dom pasywny, czy energooszczędny, czym ogrzewasz, jakie masz warunki przyłączeniowe, jaką masz działkę itd. To pytanie "co sądzimy" samo w sobie jest nic nie warte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 02.07.2017 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2017 Okna tak rozstawione, że ciężko ustalić gdzie jest preferowana północ.Szerokie podcienia mogą zimą zacieniać parter.Sypialnia rodziców wielka ale garderoba mikroskopijna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domino89 27.02.2018 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2018 Mi również podoba się ten projekt i chętnie obejrzałabym realizacje. Na razie czekam na zatwierdzenie planu zagospodarowania przestrzennego gminy. Może ktoś budował ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robertlew 02.04.2018 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2018 Witam ktoś już zaczął budowę? Może podzielicie się fotkami i opiniami ja zaczynam w maju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts