PaRa 06.07.2017 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 Szukam ciekawego projektu domu o powierzchni zabudowy do 35 m2 ( budowa bez biurokracji ), to co do tej pory znalazłem to albo typowe domki wypoczynkowe z drewna lub też jamniki / przyczepy. Chcę zbudować taki domek, aby go póżniej wynająć, dlatego nie może to być barak jak na budowie, ma być ciekawy i taki w którym chce się mieszkać mimo niewielkiej powierzchni. Ma to być alternatywa dla kawalerki, gdzie w cenie wynajmu odrobinę większej dostajemy kawałek zieleni i miejsca parkingowe.W ofercie biur projektowych niewiele jest takich projektów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_to_mozliwe 06.07.2017 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 Proponuję kontakt z architektem (mogę polecić), łatwiej będzie sprostać oczekiwaniom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 06.07.2017 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 oczywiście, że nie ma takich gotowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaRa 24.07.2017 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2017 Mam pytanie do osób znających temat, czy zmiana z ziemi ornej na działki budowlane to trudny i czasochłonny proces ? Czy areał i 0,5 hektara i dobra klasa ziemi może uniemożliwić przekształcenie przeznaczenia ziemi, myślę, że istotny jest fakt iż jestem rolnikiem ( płacę KRUS ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts