archszymanska 08.07.2017 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2017 Witam, czy jeśli mam już akt notarialny, działka jest moja, ale jeszcze nie złożyłam projektu żeby uzyskać pozwolenie na budowę to czy mogę działkę ogrodzić tymczasowym i wybudować drewnianą szopę na narzędzia 2,5x2,5 m? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 09.07.2017 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2017 tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamemnon91 20.07.2017 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2017 Jak jest już Twoja to czemu masz nie móc ogrodzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-anka 20.07.2017 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2017 A takie "szopy" na narzędzia trzeba budować? Nie lepiej kupić gotowy domek ogrodowy/blaszak czy coś i traktować jako przejściowy, nietrwale związany z gruntem obiekt - takiego zdaje się nie trzeba w ogóle nigdzie zgłaszać i o nic pytać. A zanim (tak jak piszesz) uzyskasz pozwolenie na budowę, to najpierw musisz starać się o warunki zabudowy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kemotxb 20.07.2017 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2017 Ogrodzenie możesz, zaproś geodetę niech wskaże Ci granice (nabije słupki w narożnikach) jeśli ich nie ma jeszcze. Takie ogrodzenie tymczasowe warto postawić nie w granicy działki a kawałek w głąb choćby 20 cm, a najlepiej tak by nie przeszkadzało podczas budowy ogrodzenia docelowego, wtedy możesz sobie grodzić po kawałku a tymczasowe nadal jest. Szopa na narzędzia hm faktycznie są takie gotowe nie wiem czy warto się bawić .... no chyba że to dla hobby albo przyjemności. Ważne żeby nie było wylewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts