mBudowa 09.07.2017 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2017 Jak ustalić prawidłowo szerokości okapu i jego wysokości nad poziom okna tak by nie zaciemnić pomieszczeń ? Tak to wygląda na moim projekcie i zwrócono mi uwagę że okap jest za nisko nad oknem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 15.07.2017 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2017 A kto Ci zwrócił uwagę? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mBudowa 21.07.2017 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2017 A kto Ci zwrócił uwagę? Pozdrawiam. Bliska osoba. Czyli rozumiem, że nie mam co się przejmować i budować zgodnie z projektem nic nie podnosić. Według mnie powinno być dobrze, bo zimą słońce i tak jest nisko, latem jak lekko zacieni to nawet lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorbag 21.07.2017 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2017 Tu masz znakomite narzędzie (we flashu, w niektórych przeglądarkach utrudniony dostęp) do symulacji zacieniania okien przez okap o danej wielkości w różnych godzinach i porach roku. http://www.susdesign.com/overhang/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 26.07.2017 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2017 Podziwiam ludzi, którzy na podstawie projektu potrafią to ocenić. W Twoim przypadku wygląda to dobrze i nic bym nie zmieniał. Masz więźbę tradycyjną i zawsze będzie można trochę skrócić okap. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts