Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

cena za piach pod chudziaka

Recommended Posts

Dzień dobry. Ile Panowie płaciliście za piach do zasypu fundamentów pod chudziaka na terenie małopolski? Dostałem ofertę 470zł za 4 osiówke wraz z transportem. Czy to dobra cena? Jeśli nie to może macie namiary na coś lepszego w okolicach Oświęcimia. Edytowane przez hudy8

Dzień dobry. Ile Panowie płaciliście za piach do zasypu fundamentów pod chudziaka na terenie małopolski? Dostałem ofertę 470zł za 4 osiówke wraz z transportem. Czy to dobra cena? Jeśli nie to może macie namiary na coś lepszego w okolicach Oświęcimia.

my mamy z Lędzin do Bierunia Nowego ofertę za 24 zł tona z transportem. Jak coś to proszę o wiadomość - podam namiary ale nie wiem ile będzie kosztować tam transport

I co, że niby ma z Brzeska wieś piach do Oświęcimia ? Bo będzie taniej? Cenę piachu podnosi koszt transportu, a nie cena samego piasku.

Kolega chyba słabo czyta....autor postu pytał ile płaciliśmy w małopolsce a Brzesko jeszcze na razie jest .....

Trzeba szukać jak najbliżej budowy choć u mnie kopalnia jest 3 km ale gość woził z dalsza bo cenę miał lepszą. Z tego co się orientowałem to płacił 6 zł za tonę czyli za 14 ton płacił 84 zł a 106 zł inkasował za transport. Mi to odpowiadało bo piasek idealny a wywrotką połowę wsypywał do fundamentu.

Nic nie poradzę że ludzie zaczeli być coraz bardziej zachłanni i każdy chce się szybko dorobić.

Ja na każdym etapie miałem ceny sporo niższe niż tu się chwalą na forum tylko wydaje się mi że za położenie rur do kanalizacji przepłaciłem bo niektórzy podają ze płacili 500-600 zł a ja zapłaciłem 900 zł za robociznę. Ale jestem z wykonania zadowolony.