hudy8 10.07.2017 04:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2017 (edytowane) Dzień dobry. Ile Panowie płaciliście za piach do zasypu fundamentów pod chudziaka na terenie małopolski? Dostałem ofertę 470zł za 4 osiówke wraz z transportem. Czy to dobra cena? Jeśli nie to może macie namiary na coś lepszego w okolicach Oświęcimia. Edytowane 10 Lipca 2017 przez hudy8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciuspala 10.07.2017 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2017 Wg mnie raczej słaba oferta, ja za 14 ton placilem 190 zl z transportem okolice Brzeska, i był bto piękny piasek a nie pospolka.Pytaj ludzi w okolicy co budowali domy oni zawsze mają najlepsze namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek0m 10.07.2017 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2017 I co, że niby ma z Brzeska wieś piach do Oświęcimia ? Bo będzie taniej? Cenę piachu podnosi koszt transportu, a nie cena samego piasku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hudy8 10.07.2017 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2017 Dzwonie, pytam i jak narazie ta cena jest najniższa. Nie wiem czy w moich okolicach takie są ceny bo jak czytam w Internecie opinie to niektórzy piach mieli prawie darmo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszpir007 10.07.2017 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2017 Cena zalezy od okolicy ... U mnie piach to około 7zł za tonę , do tego transport minimum 200zł.Czyli 20ton to 340zł minimum. Takie są u nas ceny "rynkowe" , ale oczywiście można znaleźć taniej / drozej , dużo zalezy od odległosci i czasami można mieć taniej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareks77 10.07.2017 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2017 (edytowane) Cena jest zróżnicowana i zależna od okolicznych robót budowlanych drogowych itp.Podczas budowy odcinka drogi ekspresowej S-3 każde 15 ton kosztowało mnie 120 zł.no ale odległość to zaledwie 1,5 km w lini prostej lub 5 km drogą Edytowane 10 Lipca 2017 przez Mareks77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 10.07.2017 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2017 500zł koło Wawy za 20t wraz z transportem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grv 10.07.2017 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2017 Toruń, 20t 500 zł z transportem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meqi 11.07.2017 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2017 Dzień dobry. Ile Panowie płaciliście za piach do zasypu fundamentów pod chudziaka na terenie małopolski? Dostałem ofertę 470zł za 4 osiówke wraz z transportem. Czy to dobra cena? Jeśli nie to może macie namiary na coś lepszego w okolicach Oświęcimia. my mamy z Lędzin do Bierunia Nowego ofertę za 24 zł tona z transportem. Jak coś to proszę o wiadomość - podam namiary ale nie wiem ile będzie kosztować tam transport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciuspala 15.07.2017 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2017 I co, że niby ma z Brzeska wieś piach do Oświęcimia ? Bo będzie taniej? Cenę piachu podnosi koszt transportu, a nie cena samego piasku. Kolega chyba słabo czyta....autor postu pytał ile płaciliśmy w małopolsce a Brzesko jeszcze na razie jest ..... Trzeba szukać jak najbliżej budowy choć u mnie kopalnia jest 3 km ale gość woził z dalsza bo cenę miał lepszą. Z tego co się orientowałem to płacił 6 zł za tonę czyli za 14 ton płacił 84 zł a 106 zł inkasował za transport. Mi to odpowiadało bo piasek idealny a wywrotką połowę wsypywał do fundamentu. Nic nie poradzę że ludzie zaczeli być coraz bardziej zachłanni i każdy chce się szybko dorobić. Ja na każdym etapie miałem ceny sporo niższe niż tu się chwalą na forum tylko wydaje się mi że za położenie rur do kanalizacji przepłaciłem bo niektórzy podają ze płacili 500-600 zł a ja zapłaciłem 900 zł za robociznę. Ale jestem z wykonania zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hudy8 15.07.2017 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2017 No u mnie piach przywożą z ok 15km w jedną stronę także to także na pewno ma wpływ na cenę. Niestety nigdzie taniej nie znalazłem. W żwirowni powiedzieli 25zł za tonę bez transportu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts