plamka1 11.07.2017 04:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2017 (edytowane) Budujemy dom z projektu Archonu DOM W JONATANACH i mad dylemat co z kuchnia.. Myśle nad postawieniem ścianki działowej 100cm w miejscu gdzie jest barek na projekcie i tym samym oddzielenie kuchni troche od salonu, ale z drugiej strony chciałabym jakis mały stolik w kuchni do "wypicia kawusi" i mam dylemat, jak ta kuchnie zaaranżowac.... dodam , że kominka nie bedzie w salonie, bedzie tam ścianka szeroka na 130cm i pierwsza mysl to miala tam byc lodowka wolnostojaca i piekarnik w zabudowie, może jakieś inspiracje , jak to rozwiazać źeby miało rece i nogi. Każda rada cenna Pomóżcie Edytowane 11 Lipca 2017 przez plamka1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamemnon91 11.07.2017 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2017 Ja bym zostawiła barek tak, jak jest na projekcie. Otwarta kuchnia jest praktyczna, a barek funkcjonalny. Czemu nie chcesz kominka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 11.07.2017 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2017 mam wrażenie, że poszerzyliście korytarz, bo kuchnia jest mniejsza niż w oryginale?Macie wjazd na posesję od południa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 14.07.2017 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2017 Przecież kuchnia jest oddzielona od salonu,nie należy tutaj nic zmieniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bracianka 14.07.2017 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2017 A ja bym oddzieliła, ba, jeszcze jakąś zsuwaną ścianę bym zrobiła, żeby można było całkowicie zamknąć. Kuchnia otwarta jest funkcjonalna jak ktoś niewiele gotuje i lubi non stop ze ścierką latać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.07.2017 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2017 można oddzielić w ten sposób: coś jak tu: wówczas przez wewnętrzne okno w kuchni widać okno na taras i ogród. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts