Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grzejnik

Halinka333

Recommended Posts

Dzień dobry :)

Nie bardzo wiem w jakim dziale założyć temat, więc proszę administrację o ewentualne przekierowanie do właściwego działu.

Wraz z mężem jesteśmy w trakcie remontu łazienki. Niestety nasz grzejnik uległ zniszczeniu w wyniku mojej nieuwagi... ( tak tak, kobieta...)

Planujemy kupić nowy grzejnik.

I teraz pytanie do was drodzy forumowicze, czy polecacie jakieś sklepy z grzejnikami? Zależy mi na szybkiej realizacji i pewnym produkcie.

Pozdrawiam, Halina

Dzień dobry :)

Nie bardzo wiem w jakim dziale założyć temat, więc proszę administrację o ewentualne przekierowanie do właściwego działu.

Wraz z mężem jesteśmy w trakcie remontu łazienki. Niestety nasz grzejnik uległ zniszczeniu w wyniku mojej nieuwagi... ( tak tak, kobieta...)

Planujemy kupić nowy grzejnik.

I teraz pytanie do was drodzy forumowicze, czy polecacie jakieś sklepy z grzejnikami? Zależy mi na szybkiej realizacji i pewnym produkcie.

Witam, polecam zapoznać się ofertą na grzejniki łazienkowe Viessmann!

Prosty grzejnik drabinkowy Komfort i łukowy grzejnik drabinkowy idealnie sprawdzają się w obu tych zastosowaniach.

Mamy też takie rozwiązania, gdzie grzejnik łazienkowy jest ścianką działową.

Jesteś zainteresowana? Więcej informacji TUTAJ

Pozdrawiam!

• 1 month później...
Nie powiedziałaś zbyt wiele jaki ten grzejnik miałby być, więc nie potrafię zaproponować niczego konkretnego. Możesz przejrzeć sobie gazetki promocyjne z różnych sklepów i rozejrzeć się za nowym. Np. w moderowanoest teraz sporo ciekawych opcji, także dekoracyjnych. W naszej apce :spam: możesz je znaleźć :) Edytowane przez Tomaszs131
Reklama