Halinka333 12.07.2017 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2017 Dzień dobry Nie bardzo wiem w jakim dziale założyć temat, więc proszę administrację o ewentualne przekierowanie do właściwego działu. Wraz z mężem jesteśmy w trakcie remontu łazienki. Niestety nasz grzejnik uległ zniszczeniu w wyniku mojej nieuwagi... ( tak tak, kobieta...) Planujemy kupić nowy grzejnik. I teraz pytanie do was drodzy forumowicze, czy polecacie jakieś sklepy z grzejnikami? Zależy mi na szybkiej realizacji i pewnym produkcie. Pozdrawiam, Halina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 12.07.2017 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2017 Jak w bloku, to grzejnik podlega wspólnocie/spółdzielni i to ich sprawa (co najwyżej kosztami obciążą); Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Halinka333 12.07.2017 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2017 Mieszkamy we własnym domu, więc nie ma innej opcji jak kupno nowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał890 12.07.2017 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2017 (edytowane) Jestem nowy na tym forum, jednak polecam sklep [spam]. Zarówno ja jak i moja rodzina plus znajomi braliśmy od nich grzejniki i spisywały się idealnie Edytowane 12 Lipca 2017 przez Elfir reklama jednopostowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konsultant Viessmann 12.07.2017 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2017 Dzień dobry Nie bardzo wiem w jakim dziale założyć temat, więc proszę administrację o ewentualne przekierowanie do właściwego działu. Wraz z mężem jesteśmy w trakcie remontu łazienki. Niestety nasz grzejnik uległ zniszczeniu w wyniku mojej nieuwagi... ( tak tak, kobieta...) Planujemy kupić nowy grzejnik. I teraz pytanie do was drodzy forumowicze, czy polecacie jakieś sklepy z grzejnikami? Zależy mi na szybkiej realizacji i pewnym produkcie. Witam, polecam zapoznać się ofertą na grzejniki łazienkowe Viessmann! Prosty grzejnik drabinkowy Komfort i łukowy grzejnik drabinkowy idealnie sprawdzają się w obu tych zastosowaniach. Mamy też takie rozwiązania, gdzie grzejnik łazienkowy jest ścianką działową. Jesteś zainteresowana? Więcej informacji TUTAJ Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_MG 09.09.2017 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2017 (edytowane) Nie powiedziałaś zbyt wiele jaki ten grzejnik miałby być, więc nie potrafię zaproponować niczego konkretnego. Możesz przejrzeć sobie gazetki promocyjne z różnych sklepów i rozejrzeć się za nowym. Np. w moderowanoest teraz sporo ciekawych opcji, także dekoracyjnych. W naszej apce możesz je znaleźć Edytowane 9 Września 2017 przez Tomaszs131 Reklama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts