Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

salon z aneksem 19m2 - pomoc

onepablo

Recommended Posts

wstawiam wymiary mieszkania, kinka fajny pomysł ale nie wiem czy wjedzie w takim ustawieniu,

stół mam w obecnym mieszkaniu jest nowy i chciałbym go tam zabrać ze sobą, wymiar to 160cm.

edit: mieszkanie dla 3 osob - ja zona i dziecko 6 miesięcy

głownie chce kuchnie w zabudowie czyli zmywarka, piekarnik mikrofala, indukcja do tego stół jak wyzej pisałem, mam takze narożnik pół roczny - Szerokość: 230 cm, Wysokość: 87 cm, Głębokość: 92/151 cm, do tego stolik kawowy okolo 1 m szerokości

123.jpg

Edytowane przez onepablo

Poprawka stół ma 140cm. Ale jeżeli będzie z nim problem to będę mógł go zamienić na 120cm

Wiem że salon z kuchnią jest mały i to powinien być sam salon

Niestety nie stać nas na coś większego teraz i musimy się urządzić w takim mieszkaniu. Jeżeli ktoś ma jakieś pomysły to proszę o rady.

Pozdrawiam

Edytowane przez onepablo

rozmawiałem z deweloperem i mogę powiekszyć salon dokupujac jedno pomieszczenie sąsiednie które na ten moment jest wolne.

W bliźniaczym bloku na przeciwko mnie jeden z kupujących własnie sobie tak powiekszył o okolo 11m2 minus zrobił sobie spiżarkę około 3m2 czyli salon z kuchnia bedzie miał okolo 28m2,

moze ktos mi na tym pomoze ladnie zronbic kuchnie z salonem ?

113.jpg

tak tylko na tamtej scianiem mam na dole gniazdko na lodówkę nastepnie dwa gniazda na wysokosci 1,5m na szafe pod zabudowe nastepnie instalacje na wode i na scianie gdzie jest okno jest gniazdo na indukcje chociaz ono moze zostać, wiec jak przeniose kuchnie na sciane okna to bede musial przerabiac elekrtryke i hydraulike bo smiesznie bedzie to wygladac na golej scianie

na czerwono gniazdka na niebiesko woda

113.jpg

113.jpg