bomek 17.07.2017 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2017 Czy mogę doraźnie (na kilka lat) uszczelnić duże szczeliny w balach. Największe mają po kilkadziesiąt cm długości, 2-3 cm wysokości i sięgają nawet 7 cm w głąb bala: https://photos.app.goo.gl/9viZ6vu8S2lUoeAG3 A może w ogóle nie warto się tym przejmować, choć na mój chłopski rozum trochęciepła przez nie ucieka. Bolek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konradinio2x 12.09.2017 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2017 Istnieje metoda nieco czasochłonna, ale warta polecenia - tradycyjna, eko i stylowa, mianowicie mechowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remiks 12.09.2017 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2017 A cóż to to "mechowanie"? A jeśli chodzi o mszenie takich szczelin, to miom zdaniem, będzie raczej kiepsko wyglądało i raczej przyniesie więcej problemów niż pożytku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
מרכבה 12.09.2017 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2017 Tu jest pewnie inny problem - widać dość wyraźnie ślady grasowania owadów - zapewne spuszczela...od tego bym zaczynał - a "ciepło" cóż jeśli nie jest to szczelina na wylot .. Inaczej pozostaje - izolacja zewnętrzna.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
butynski 13.09.2017 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2017 A cóż to to "mechowanie"? . to połączenie mszenia z optykaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bomek 14.09.2017 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2017 Ze spuszczelami niestety muszę żyć w symbiozie, nie mam pomysłu na samodzielną walkę. Na komercyjne trucie mnie nie stać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
מרכבה 14.09.2017 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2017 To trzeba systemowo.. mam literaturę .. którą muszę przeczytać.. bo na razie to wpadają mi takie rzeczy.. ozonowanie, fumigacja w azocie, czy mikrofale.. chemii bym unikał.. tylko coś .. co niszczy w sposób nie chemiczny.. choć w przypadku ozonowania.. to trochę nie pasuje.. bo ozon wchodzi w reakcję z organizmem spuszczela. Też przed tym stoję .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 17.09.2017 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2017 Wiesz co Merkawa podejdź bardziej psychologicznie do spuszczeli, pogadaj , daj dobry kawałek świeżego drzewa , przekonaj , może same się wyniosą, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
מרכבה 17.09.2017 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2017 Źle napisałem.. ozon wchodzi w reakcję z drewnem .. z każdym organizmem komicznie wyszło... dobrze jest czasem babola napisać.. przynajmniej jest wesoło.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 21.09.2017 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2017 Ciężko Ci będzie Merkawa wykończyć ekologicznie spuszczele . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
מרכבה 21.09.2017 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2017 Nie zauważyłeś jednej ciekawej rzeczy ? że pierwszym miejscu jest "efekt' a skutki - jakie skutki.. ? Chodzi mi -żeby nie użyć środka - który będzie metodycznie i po cichu mnie i rodzinę truł..latami.Fumigacja w azocie, lub ozonowanie, lub mikrofale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts