ziutek017 17.07.2017 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2017 (edytowane) Witam, chcemy z żoną zakupić projekt domu E-174 z biura E-DOMY. http://www.innedomy.pl/e_174.html?Dom_parterowy_z_trzema_sypialniamiCzy ktoś może też zastanawia się nad kupnem tego projektu, a może już taki buduje?Będę wdzięczny za wszelkie informacje na ten temat. Ponad to, proszę forumowiczów o opinie odnośnie tego projektu.Zmiany jaki chcemy zrobić to powiększenie pokoju 10,37 kosztem tarasu oraz zrobienie w miejscu garderoby toalety z prysznicem oraz pralni. A co ze schodami to jeszcze zastanawiamy się.Pozdrawiam Edytowane 19 Lipca 2017 przez ziutek017 Błąd w nazwie projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 18.07.2017 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2017 (edytowane) edytowano: trochę duża powierzchnia stracona na komunikację, kominek tyłem do kanapy (jak oglądać ogień?). Proponowane zmiany: Edytowane 19 Lipca 2017 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziutek017 19.07.2017 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2017 (edytowane) Dokładnie o tym myślałem. Poddasze na razie ma być nie użytkowane (opcja na później).Jak ukryć schody, które byłyby używane okazjonalnie - wyniesienie czegoś na poddasze. Po kontakcie z innymi inwestorami dowiedziałem się, że do budowy potrzeba około 8 ton stali. Czy to nie za dużo na taki dom? Edytowane 19 Lipca 2017 przez ziutek017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziutek017 29.07.2017 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2017 Niestety po wizycie u architekta projekt upadł. Nie wziąłem pod uwagę, że między garażem a bramą wjazdową pozostanie mi tylko 4,6 m na auto, szczególnie kombi. Jest opcja przeniesienia drzwi garażowych na drugą ścianę, ale dom chyba straci urok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts