an.nowak 18.07.2017 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2017 Szukam okapu do aneksu kuchennego na szerokość maksymalną 70cm. Zależy mi przede wszystkim na dobrym wyciągu zapachów oraz oświetleniu. Może polecacie producentów okapów, z którymi mieliście styczność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smertelk 20.07.2017 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2017 Ja mam jakiś zwykły okap za 150zł i powiem Ci szczerze że działa na prawdę bardo dobrze. Czasem nie warto przepłacać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.nowak 24.07.2017 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2017 Właśnie nie chcę przepłacać, bo to nie moje mieszkanie, ale planuję kilka dobrych lat tam jeszcze pomieszkać i szukam czegoś, co pozwoli chociaż znaczną część zapachów pochłonąć, a dodatkowo nie będzie głośno chodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oracio 24.08.2017 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2017 Pójdź do sklepu, a sprzedawca Ci doradzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oracio 24.08.2017 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2017 Chyba, że już kupiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lew2 24.08.2017 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2017 Najważniejszą rzeczą w okapie jest nie okap, tylko kanał wentylacyjny, żeby okap wyrzucał powietrze na zewnątrz. A model okapu to już sprawa drugorzędna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.nowak 25.08.2017 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2017 Najważniejszą rzeczą w okapie jest nie okap, tylko kanał wentylacyjny, żeby okap wyrzucał powietrze na zewnątrz. Kanał wentylacyjny jest podobno dobry (tak mówili kominiarze), więc raczej z tym problemu nie będę miała. Nie kupiłam jeszcze, bo miałam za duży dylemat, a nie było to aż tak pilne. Byłam z partnerem w sklepach i oglądałam różne modele, ale żaden nie zachwycił mnie pod względem wizualnym - miałam wrażenie, że wciskają mi najdroższy sprzęt lub ten, który im nie schodzi. Dlatego też patrzyłam na stronach internetowych. Wiele jest fajnych modeli, ale ceny też są "fajne". I nie wiem co robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 25.08.2017 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2017 Może w takim razie okap do zabudowy, podszafkowy ? Tani, skuteczny, nie zaburza linii mebli. Ze swojej strony mogę polecić polskiego producenta AKPO, od 10 lat mam ich okap wyspowy i złego słowa powiedzieć nie mogę. Zresztą tam zwyczajnie nie ma co się popsuć. Oszczędność w stosunku do konkurencji ogromna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.nowak 29.08.2017 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2017 AKPO nie znam, a jakie ceny mniej więcej? Bo na stronie nie mogę nic znaleźć na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 29.08.2017 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2017 Są oferty na allegro, ceneo. Ja mój kupowałem w euro agd bo na tamten moment było najtaniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 09.09.2017 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2017 Widziałam kilka ładnych okapów w różnych sklepach i nie za wielkie pieniądze - już za 200 zł możesz dostać naprawdę estetyczne sprzęt z podstawowymi funkcjami. Ściągnij sobie naszą apkę [sPAM] na komórę i obejrzyj aktualne oferty sklepów rtv/agd - na bank znajdziesz odpowiedni model dla siebie ❤ Widze,że Pani Katarzyna nie czyta prywatnych wiadomości, a szkoda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts