Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jaki okap do aneksu kuchennego

an.nowak

Recommended Posts

• 5 weeks później...
Najważniejszą rzeczą w okapie jest nie okap, tylko kanał wentylacyjny, żeby okap wyrzucał powietrze na zewnątrz.

Kanał wentylacyjny jest podobno dobry (tak mówili kominiarze), więc raczej z tym problemu nie będę miała.

Nie kupiłam jeszcze, bo miałam za duży dylemat, a nie było to aż tak pilne. Byłam z partnerem w sklepach i oglądałam różne modele, ale żaden nie zachwycił mnie pod względem wizualnym - miałam wrażenie, że wciskają mi najdroższy sprzęt lub ten, który im nie schodzi. Dlatego też patrzyłam na stronach internetowych. Wiele jest fajnych modeli, ale ceny też są "fajne". I nie wiem co robić.

Może w takim razie okap do zabudowy, podszafkowy ? Tani, skuteczny, nie zaburza linii mebli. Ze swojej strony mogę polecić polskiego producenta AKPO, od 10 lat mam ich okap wyspowy i złego słowa powiedzieć nie mogę. Zresztą tam zwyczajnie nie ma co się popsuć. Oszczędność w stosunku do konkurencji ogromna.

• 2 weeks później...
Widziałam kilka ładnych okapów w różnych sklepach i nie za wielkie pieniądze - już za 200 zł możesz dostać naprawdę estetyczne sprzęt z podstawowymi funkcjami. Ściągnij sobie naszą apkę [sPAM] na komórę i obejrzyj aktualne oferty sklepów rtv/agd - na bank znajdziesz odpowiedni model dla siebie ❤

Widze,że Pani Katarzyna nie czyta prywatnych wiadomości, a szkoda....