kuusamo 18.07.2017 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2017 Witam, stoję przed problemem cięcia wełny, którą chcę umieścić między krokwiami podłogi poddasza nieogrzewanego. Sęk w tym, że odległości między krokwiami sufitu są różne, losowo od 36 do 42 cm, a nad inną częścią budynku 50-54 cm. Czy jest jakiś sprytny sposób na ograniczenie odpadów materiału przy cięciu wełny wzdłuż? a może ciąć wełnę po szerokości i sztukować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek.zoo 18.07.2017 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2017 Odpadów nie unikniesz, ale ja ciąłem w poprzek, raz że łatwiej dopasować a dwa że mnie tego odpadu. Tylko kup porządny nóż do wełny, ja kupiłem ten Zobacz ofertę: FISKARS Nóż do wełny mineralnej 125870 (K20)http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=6751141305 oblecialem strop na trzy warstwy i elewacje z fasrock LL i jeszcze sprzedalem go po robocie. Jakims zwyklym nozem albo tapeciakiem to męka a nie robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 17.07.2020 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2020 Nóż Fiskars? OK, pewnie kupię. Chyba że ktoś po tych 3 latach od tego wpisu ma jakąś inną propozycję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts