flowgrid 19.07.2017 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2017 Cześć Mam do wymiany okna w mieszkaniu w bloku. Biorę pod uwagę okna wykonane z profili firm aluplast, drutex, veka. Które z tych są dobre, a które od razu sobie odpuścić? Na co zwracać uwagę przy wyborze okien do wymiany? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blokno 19.07.2017 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2017 Cześć Mam do wymiany okna w mieszkaniu w bloku. Biorę pod uwagę okna wykonane z profili firm aluplast, drutex, veka. Które z tych są dobre, a które od razu sobie odpuścić? Na co zwracać uwagę przy wyborze okien do wymiany? Pozdrawiam Każde z nich jest dobre.. bierz pod uwagę, żeby były jak najtańsze i żeby miały "papiery". pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flowgrid 24.07.2017 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2017 Słyszał ktoś może o oknach Eko Sun firmy Eko Okna? Jakieś opinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Koval89 24.08.2017 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2017 Cześć Mam do wymiany okna w mieszkaniu w bloku. Biorę pod uwagę okna wykonane z profili firm aluplast, drutex, veka. Które z tych są dobre, a które od razu sobie odpuścić? Na co zwracać uwagę przy wyborze okien do wymiany? Pozdrawiam Okna do bloków nie muszą zasadniczo spełniać jakichś specjalnych wymagań pod względem termoizolacyjności, jednak warto, by były trwałe i zachowywały szczelność, więc z drugiej strony nie warto specjalnie oszczędzać. Jeśli chodzi o jakość – raczej Veka, jeśli ważniejsza jest cena – Aluplast lub drutex. Generalnie mam dobre doświadczenia z polskimi firmami produkującymi na niemieckich profilach okiennych (np. Oknostyl, Jezierski), w super jakości za bardzo dobrą cenę. O Eko Okna akurat nie słyszałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 24.08.2017 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2017 Jeśli chodzi o jakość – raczej Veka, Masz na myśli, że synonimem jakości okna jest no name na profilach Veka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts