jacek.zoo 19.07.2017 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2017 Czy temperatura zastosowania ma znaczenie? Jak teraz jest ponad 30st, a gdzies za 1,5h chcialem opryskac, to bedzie pewnie z 28st. Bo gdzies mi sie obilo o uszy ze ponizej 18st trzeba stosowac. Jak dzisiaj prysne to jutro rano moge trawe skosic? Nie za szybko? Bo jutro po poludniu zapowiadaja burze i chcialbym to zrobic do jutra rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 19.07.2017 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2017 zwykle jest to opisane w instrukcji.Najlepiej pod wieczór pryskać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Draxo 21.07.2017 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2017 Sumin to firma konfekcjonująca . Za mało informacji. Powyżej 25stopni nie pryskamy niczym ze względu na duże parowanie. Środek nie zdąży się wchłonąć. Prawdopodobnie chodzi ci o starane na trawniki. Preparat potrzebuje kilku dni aby przemieścić się w roślinie. Świeżo po oprysku ścinanie jest nie wskazane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek.zoo 23.07.2017 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 Sumin to firma konfekcjonująca . Za mało informacji. Powyżej 25stopni nie pryskamy niczym ze względu na duże parowanie. Środek nie zdąży się wchłonąć. Prawdopodobnie chodzi ci o starane na trawniki. Preparat potrzebuje kilku dni aby przemieścić się w roślinie. Świeżo po oprysku ścinanie jest nie wskazane . Tak, chodziło mi o starane. Wtedy prysnąłem i trawy jeszcze nie kosiłem, jak nie wyschło to powinno ładnie zadziałać. Starane zrobiłem pól działki bo mi brakło, drugą połówke chwastoxem, bedzie okazja do porownania czy beda jakies roznice w dzialaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Draxo 25.07.2017 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2017 Chwastox działa parząco . Nie podałeś , który : Extra,D,Trio,750....Na trawnik lepiej Trio, większe spektrum działania. Starane trawniki Sumina zawiera także MCPA czyli chwastox jako dodatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts