erpe 19.07.2017 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2017 Witam! Potrzebuję pomocy! Jak urządzić praktyczną, a jednocześnie nowoczesną kuchnię w kształcie litery U z oknem pośrodku? Kuchnia ma 9m2. * Podobają mi się meble lakierowane, ale ponoć nie są praktyczne, znać na nich każde zabrudzenie. * Macie zabudowane lodówki? Podobno skraca to żywotność lodówki, bardzo się nagrzewa. W wielu projektach widzę, że obok lodówki jest kuchenka i piekarnik - czy to też nie ma znaczenia przy nagrzewaniu się lodówki? * Na podłodze płytki czy panele? Może ktoś z Was ma w takim układzie kuchnię i mógłby mi podesłać zdjęcia? Byłabym wdzięczna Pozdrawiam i dziękuję z góry za odpowiedzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 19.07.2017 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2017 na google jest mnóstwo inspiracji kuchni o takim kształcie.Lodówka do zabudowy jest specjalnie projektowana. Zwykłej się do zabudowy nie wstawia. Jak lodówka sąsiaduje z piekarnikiem to zwykle miedzy meblami wstawia się specjalne maty izolujące.Lakier - zdania są podzielone, prawdopodobnie zależy to od kąta padania światła na szafki i jakości samego lakieru. Podłoga - co ci bardziej pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mojpomyslnadom 06.08.2017 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2017 (edytowane) Witam, czy ma Pani rzut tej kuchni a bynajmniej moze narysować na kartce wraz z punktami wodno kanalizacyjnymi. Moge coś podpowiedzieć. Sama przerobiłam 36 m2 mieszkanie na 3 pokojowe tj. moja sypialnia, pokoj dziecka i aneks kuchenny i jest bardzo funkcjonalne, Edytowane 6 Sierpnia 2017 przez mojpomyslnadom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts