em-be 22.07.2017 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2017 (edytowane) Do remontu mieszkania potrzebuje zakupić stelaż podtynkowy i miskę wiszącą.Z firm produkujących stelaże najbardziej solidne wydają mi się Geberit i Grohe. Czy możecie polecić konkretny model który będzie niezawodny lub macie go i używacie ? Nie jestem za zakupem stelaż podtynkowy w markecie w promocjach ze względu na to że niektóre serie są wykonywane pod zamówienie marketu. Czy przycisk i jego technologia to bardziej kwestia wizualna czy jego konstrukcja ma znaczenie w użytkowaniu i ewentualnej naprawie ? Miska wisząca z deską wolno opadającą z systemem rimfree ale nie jest to konieczność.Czytałem opinie że miski z systemem bez kołnierzowym a przynajmniej niektóre modele stwarzają problemy przy spłukiwaniu.Przykładowe miski, Roca Debba lub Koło Nova Pro Będę wdzięczny za wskazówki. Edytowane 24 Lipca 2017 przez em-be Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
em-be 29.07.2017 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2017 Dziękuję za wszystkie cenne uwagi i wskazówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nuxe 30.07.2017 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2017 My także jesteśmy na etapie poszukiwań, raczej zostaniemy przy Gebericie, choć nasz glazurnik wspomniał że Koło ma teraz w swojej ofercie ciekawe i solidne stelaże - jeśli ktoś chciałby coś tańszego. A muszlę to będziemy mieli albo: KARTELL BY LAUFEN Miska wc (H8203310000001) albo DURAVIT miska wisząca me by starck rimless (2529090000). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 30.07.2017 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2017 ja mam stelaż koło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ermenegildo 31.07.2017 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2017 Osobiscie zdecydowałem sie na stelaż i miskę Roca, bo mają w ofercie stelaż typu slim, tj. udało się zlicować z wnęką w ścianie, żeby nam miską uniknąć "półki". Z wyboru jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
em-be 06.08.2017 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2017 Zamówiłem Grohe Rapid SL + Roca Debba Rimless z deską wolno opadającą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts