Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jakie stelaż podtynkowy i miskę podweszaną polecacie ?

em-be

Recommended Posts

Do remontu mieszkania potrzebuje zakupić stelaż podtynkowy i miskę wiszącą.

Z firm produkujących stelaże najbardziej solidne wydają mi się Geberit i Grohe.

Czy możecie polecić konkretny model który będzie niezawodny lub macie go i używacie ?

Nie jestem za zakupem stelaż podtynkowy w markecie w promocjach ze względu na to że niektóre serie są wykonywane pod zamówienie marketu.

Czy przycisk i jego technologia to bardziej kwestia wizualna czy jego konstrukcja ma znaczenie w użytkowaniu i ewentualnej naprawie ?

Miska wisząca z deską wolno opadającą z systemem rimfree ale nie jest to konieczność.

Czytałem opinie że miski z systemem bez kołnierzowym a przynajmniej niektóre modele stwarzają problemy przy spłukiwaniu.

Przykładowe miski, Roca Debba lub Koło Nova Pro

Będę wdzięczny za wskazówki.

Edytowane przez em-be

My także jesteśmy na etapie poszukiwań, raczej zostaniemy przy Gebericie, choć nasz glazurnik wspomniał że Koło ma teraz w swojej ofercie ciekawe i solidne stelaże - jeśli ktoś chciałby coś tańszego.

A muszlę to będziemy mieli albo: KARTELL BY LAUFEN Miska wc (H8203310000001) albo DURAVIT miska wisząca me by starck rimless (2529090000). duravit-me-by-starck-miska-wc-wiszaca-37x57-cm-rimless-biala-2529090000.jpg KARTELL BY LAUFEN Miska wc wisząca, podwieszana H8203310000001.JPG