Władca Przysmaków 29.03.2018 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2018 Nazywam mego ulubieńca trochę inaczej np miszcz, tfurca, kulinarny clown ... bardzo mnie się również podoba "kosmita kulinarny" Rozumiemy i wiemy również, że miszcz katuje swą rodzinę i znajomków swymi kulinarnymi wynalazkami i wariacjami (czym co jakiś czas raczy się tutaj chwalić) ... być może jemu to jakąś radość sprawia ale czy aby napewno konsumentom ? Gotującego "dla kasy" nazywamy kucharzem ... to taki zawód (gdybyś nie wiedział) ... gotujących dla przyjemności możemy nazywać różnie (w zależności od ich talentu i umiejętności) ps - mentor miszcza przesyła mu pozdrowienia “No właśnie”, i postnie dla przyjemności. Będzie zupa... https://s31.postimg.org/9budhvll7/zupar1.jpg I kasa , na zakupy świateczne... https://s31.postimg.org/52pnft5i3/zupar2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 29.03.2018 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2018 Zupa już gotowa, super szybko. A-ha super smacznie, i przyjemnie bez kasy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 29.03.2018 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2018 Nazywam mego ulubieńca trochę inaczej np miszcz, tfurca, kulinarny clown ... bardzo mnie się również podoba "kosmita kulinarny" Rozumiemy i wiemy również, że miszcz katuje swą rodzinę i znajomków swymi kulinarnymi wynalazkami i wariacjami (czym co jakiś czas raczy się tutaj chwalić) ... być może jemu to jakąś radość sprawia ale czy aby napewno konsumentom ? Gotującego "dla kasy" nazywamy kucharzem ... to taki zawód (gdybyś nie wiedział) ... gotujących dla przyjemności możemy nazywać różnie (w zależności od ich talentu i umiejętności) ps - mentor miszcza przesyła mu pozdrowienia I co, lepiej Ci? Nie zebździłeś się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 29.03.2018 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2018 I co, lepiej Ci? Nie zebździłeś się? Nie ma to ja ty, czyli wypróżnić się mimowolnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 29.03.2018 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2018 (edytowane) I co, lepiej Ci? Nie zebździłeś się? To jest argument Panie niespecjalna wazelinko Poziom wam się wyrównuje ... miszcz ciągnie w dół ? ps - kopia zdjęcia pochodzi z wariacji miszcza http://forum.muratordom.pl/showthread.php?246997-Wariacje-kulinarne-NS&p=7379219&viewfull=1#post7379219 Edytowane 30 Marca 2018 przez Chef Paul ps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 30.03.2018 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2018 I co, lepiej Ci? Nie zebździłeś się? Nie dziw się .Prawdziwy Chef Paul pokazał podróbie. Fakulca. Pajac pomylił Chefów.:D:yes:.Moczą się w owocach morza.To dwa pajace z usa........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 30.03.2018 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2018 Nie dziw się .Prawdziwy Chef Paul pokazał podróbie. Fakulca. Pajac pomylił Chefów.:D:yes:.Moczą się w owocach morza.To dwa pajace z usa........ Najlepszego życzę i powrotu do zdrowia z okazji świąt przesilenia wiosennego ... ps - jeżeli psychiatra już nie pomaga, skorzystaj z usług ortopedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 30.03.2018 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2018 Nie dziw się .Prawdziwy Chef Paul pokazał podróbie. Fakulca. Pajac pomylił Chefów.:D:yes:.Moczą się w owocach morza.To dwa pajace z usa........ Siemano. Dlaczego są w usa? A no dlatego, że tamci zeżrą wszystko co oni ugotują. Taki to naród z dżungli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 30.03.2018 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2018 (edytowane) Siemano. Dlaczego są w usa? A no dlatego, że tamci zeżrą wszystko co oni ugotują. Taki to naród z dżungli. "Znafca" dał głos. A tymczasem zakwas organiczny dochodzi do końca. Wędzonka na bulion jest już również gotowa. Schab ze świniaka wolnowybiegowego i gicz z angusa organicznego 2x wedzona. Co za zapach! ps. obecnie segreguję składniki na białą kiełbase. Edytowane 30 Marca 2018 przez Władca Przysmaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 30.03.2018 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2018 Taka mała ciekawostka z 5ej ćwiartki zostawiłem tylko jeden element. Przyda się na następny tydzień. Co do kiełasy będzie apetyczna, nie ma to jak własny odstrzał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 30.03.2018 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2018 "Znafca" dał głos. A tymczasem zakwas organiczny dochodzi do końca. Wędzonka na bulion jest już również gotowa. Schab ze świniaka wolnowybiegowego i gicz z angusa organicznego 2x wedzona. Co za zapach! ps. obecnie segreguję składniki na białą kiełbase. "Zakwas organiczny" czyli najzwyklejszy śląski żur, anusie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 30.03.2018 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2018 (edytowane) "Zakwas organiczny" czyli najzwyklejszy śląski żur, anusie! Zboża z uprawy eko, znafco zakichany.. Czosnek również organiczny, tak jak majeranek,pieprz, gorczyca, seler. Sól różowa wiadomo jaka... ps. woda butelkowane, źródlana i certifikowana. Edytowane 30 Marca 2018 przez Władca Przysmaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 30.03.2018 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2018 (edytowane) Siemano. Dlaczego są w usa? A no dlatego, że tamci zeżrą wszystko co oni ugotują. Taki to naród z dżungli. Oczywiście, oczywiście niespecjalna wazelinka stosuje obecnie receptury i wskazówki miszcza ... a jeszcze tak niedawno wybrzydzał na przypalone dania którymi miszcz tak się przechwalał, tłumacząc "pajacowi wg" źe się nie zna i poprosił o "palenie gumki" (podać cytaty ?) "naród z dżungli" ostatnio jakby olał "to przedmurze chrześcijaństwa" ... Ego niektórych oszołomów jest wprost proporcjonalne do stanu ich debilizmu ps - oczywiście odpowiedzi merytorycznych na poprzednie moje wpisy brak ... gówno na talerzu, gówno w głowie ... zaraziłeś się ? ... a może IQ miszcza tak na ciebie wpływa ? Edytowane 30 Marca 2018 przez Chef Paul Dopisek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 30.03.2018 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2018 Chleba naszego powszedniego w dzungli upiekliśmy sobie wg3970. Spelt czyli orkisz oczywiscie organiczny, cały bez wybielania. Foremka nie jest organiczna bo metalowa, ale markowa. Ziarenka również organiczne, Co za kolor, co za smak, co za zapach, co za naturalnośc.....Palce lizać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 30.03.2018 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2018 (edytowane) Zboża z uprawy eko, znafco zakichany.. Czosnek również organiczny, tak jak majeranek,pieprz, gorczyca, seler. Sól różowa wiadomo jaka... ps. woda butelkowane, źródlana i certifikowana. Tłumaczenie osobie "którą nie jedną babę zagiął by w kuchni" nie ma najmniejszego sensu On jest obecnie niespecjalną wazelinką miszcza ... zakolegowali się wpatrując w tradycyjny ogień ... a miszcz ściągnął go do swego poziomu (IQ i sprytu 50 - spryt w jakich jednostkach mierzony ? w Om ? ps - co drugi dzień wielkoprzemysłowe parówki, chemia spożywcza i tekturowe talerzyki Jacy łowcy, takie trofea Edytowane 30 Marca 2018 przez Chef Paul ps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 30.03.2018 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2018 Tłumaczenie osobie "którą nie jedną babę zagiął by w kuchni" nie ma najmniejszego sensu On jest obecnie niespecjalną wazelinką miszcza ... zakolegowali się wpatrując w tradycyjny ogień ... a miszcz ściągnął go do swego poziomu (IQ i sprytu 50 - spryt w jakich jednostkach mierzony ? w Om ? ps - co drugi dzień wielkoprzemysłowe parówki, chemia spożywcza i tekturowe talerzyki Jacy łowcy, takie trofea O, o! właśnie! Jedną chwileczke , coś zrobie do wódeczki... oczywiście postnego. Diabelskie śledzikie, ostre jak sam s.......n! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 30.03.2018 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2018 (edytowane) Prosto z dzungi nie z fabryki. Super szybko, super smacznie , do super zimnej wódki. Wszystko naturalne bez chemii. Jajka eko, majonez własnej roboty z opisanych jaj. Olej eko, cayenne pepper oczywiście eko, plus eko przyprawy... Bęc! ps a-ha , wódka eko ma się rozumieć Edytowane 30 Marca 2018 przez Władca Przysmaków ps a-ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 30.03.2018 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2018 I co, lepiej Ci? Nie zebździłeś się? A cóz to za maniery? Wiatry przy jedzeniu? Fee... Czy to powiedział znany globtrotuar Dziadek Poszepszyński: "Niepuszczone bąki unoszą sie do mózgu i z tego biora się po$rane pomysły" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 31.03.2018 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 31.03.2018 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2018 Prosto z dzungi nie z fabryki. Super szybko, super smacznie , do super zimnej wódki. Wszystko naturalne bez chemii. Jajka eko, majonez własnej roboty z opisanych jaj. Olej eko, cayenne pepper oczywiście eko, plus eko przyprawy... Bęc! ps a-ha , wódka eko ma się rozumieć Taaa, wszystko eko jak diabli. Z nazwy chyba. Krowa karmiona kiszonką z trawy, która jest nawożona już nie da eko mleka. Przykłady można mnożyć. Moi rodzice i teściowie mieszkają na wsi, robota w polu obca mi nie jest i wiem co piszę. Nawet leszcz złowiony w Wiśle eko nie jest, bo syfy z pól trafiają do rzek. Ale napis cuda czyni i mnoży cenę przez dwa. Smacznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.