jajmar 26.07.2017 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2017 Od wczoraj nie mogę wchodzić w wątki na forum w działy się da wejść w tytuły wątków jakby nie były linkami. Używam opery. Teraz próbowałem IE , niby się da kliknąć ale na 3 wątkach nie wchodzi bo piszę że strona nie istnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 26.07.2017 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2017 U mnie wszystko ok. Przeglądarka chrome daje radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mku7i 26.07.2017 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2017 (edytowane) jajmar potwierdzam problem. Przeglądarka Chrome. Jak wchodzę w "co nowego" problem nie występuje. Jak kliknę w wybrany temat z poziomu forum, to mam podobnie, albo link nie jest aktywny albo wyrzuca mi error 404. Problem nie występuje na telefonie, wersja mobilna działa ok. Edytowane 26 Lipca 2017 przez Tomaszs131 Łączenie postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciuspala 28.07.2017 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2017 Mi na windows phone forum nie dziala, ani w wersji klasycznej ani mobilnej.Z wyszukiwarki wchodze na stronę ale po wybraniu innej strony wyskakuje error.Na androidzie problemów brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 28.07.2017 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2017 Może warto byłoby zgłosić Wasze problemy z poruszaniem się na FM w tym wątku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 28.07.2017 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2017 Zgłaszałeś im ten problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 28.07.2017 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2017 Warto zgłaszać problemy w funkcjonowaniu FM w wątku, który podałem wcześniej. Redakcja reaguje na posty i stara się pomóc forumowiczom. Spróbujcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 29.07.2017 23:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2017 Tylko tam zaglądają? Mi forum dalej nie działa z Opery, czegoś nie łapie to mi zależeć żeby FM działało? a nie Muratorowi? Nie łapie tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Indygo1719514610 30.07.2017 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2017 Zgłaszałam ten problem już na początku roku w wątku technicznym i w wątku "Problem z przeglądaniem Forum" . Do niektóych działów mogę wejść, do innych nie. Jak można wejść do działu to już do tematów różnie. Do jednych tak, do innych nie. Bak dyji u usuwanapostó, kłopoty prz isaniu (nie wchodzą litery). Itd. itd.. Kilka tygodni korespondowałam z działem IT. Nic nie pomogli W końcu stwierdzili, że to wina mojego sprzętu i Murator nic nie jest wstanie zrobić. Tyle! Tak że porzućcie nadzieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
clean fire 31.07.2017 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2017 Zgłaszałam ten problem już na początku roku w wątku technicznym i w wątku "Problem z przeglądaniem Forum" . Do niektóych działów mogę wejść, do innych nie. Jak można wejść do działu to już do tematów różnie. Do jednych tak, do innych nie. Bak dyji u usuwanapostó, kłopoty prz isaniu (nie wchodzą litery). Itd. itd.. Kilka tygodni korespondowałam z działem IT. Nic nie pomogli W końcu stwierdzili, że to wina mojego sprzętu i Murator nic nie jest wstanie zrobić. Tyle! Tak że porzućcie nadzieje... Potwierdzam. W przeglądarce Google Chrome nie da się wejść w poszczególne posty z poziomu - tematy. W przeglądarce Mozilla Firefox wszystko "chodzi" prawidłowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 31.07.2017 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2017 Zgłaszałam ten problem już na początku roku w wątku technicznym i w wątku "Problem z przeglądaniem Forum" . Do niektóych działów mogę wejść, do innych nie. Jak można wejść do działu to już do tematów różnie. Do jednych tak, do innych nie. Bak dyji u usuwanapostó, kłopoty prz isaniu (nie wchodzą litery). Itd. itd.. Kilka tygodni korespondowałam z działem IT. Nic nie pomogli W końcu stwierdzili, że to wina mojego sprzętu i Murator nic nie jest wstanie zrobić. Tyle! Tak że porzućcie nadzieje... W takim razie zainstaluj adBlocka. Mam Chrome i na jednym komputerze bez ab i tam jest problem - nie mogę klikać w tematy. A że to trochę nie fair wobec forum?Chyba lepszy użytkowik żywy, niż ten ktory z "powodów sprzętowych" musiał odpuścić sobie przeglądanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 02.08.2017 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2017 Czy problem nadal występuje? Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
clean fire 03.08.2017 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 Niestety, bez zmian.Rzeczywiście, zainstalowanie adBlock'a rozwiązuje problem (dla użytkownika). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Indygo1719514610 03.08.2017 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 Czy problem nadal występuje? Pozdrawiamy Tak, występuje! I mam pytanie - czy Murator ma zamiar coś z tym zrobić? A może liczy na to, że to użytkownicy będą zmieniać przeglądarki, instalować dodatkowe programy by móc być pełnoprawnym użytkownikiem Forum? Nie idziecie państwo przypadkiem na łatwiznę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcelixx 15.10.2017 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2017 Witam. Dodam i ja swoje trzy grosze. Zdaje się że FM jest prężne i zrzesza bardzo dużą grupę ludzi i powinno działać bez zarzutu, a tym czasem kiedykolwiek tutaj zaglądam tracę nadzieję na uzyskanie jakiejkolwiek informacji. Otwieranie poszczególnych tematów graniczy z cudem. Ja osobiście kombinuję w ten sposób że otwieram poprzez wyszukiwarkę GOOGLE i jakoś ona sobie z tym radzi, ale na litość to powinno działać sprawnie i szybko. Jestem członkiem innych forów i tam takich problemów nie mam więc raczej to nie jest wina posiadanego sprzętu i oprogramowania, czy też mocy obliczeniowej posiadanego procesora.Droga administracjo, proponuję pochylić się nad problemem, bo widzę że nie jestem odosobnionym przypadkiem. Pozdrawiam Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eliks 26.04.2018 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2018 Mógł by ktoś rzucić linkiem do wersji mobilnej forum? Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 03.09.2018 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2018 Podobnie jak autor tematu pytam: czy forum działa Wam dobrze? Ja od jakiegoś tygodnia, może dwóch mam problem - owarcie nowego okienka z tematem skutkuje komunikatem "witryna nieosiągalna" - zupelnie jakbym nie miał połączenia z internem. Raz na kilka prób odświeżenia "wejdzie". Usunięcie coockies też pomaga ale tylko na chwile. Gdzie może tkwić przyczyna.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 04.09.2018 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2018 miałam coś takiego dwa tygodnie temu przez kilka dni. Teraz przestało. A ponieważ pojawia się w różnym czasie, to chyba nie wina forum, ale serwerów lokalnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 04.09.2018 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2018 (edytowane) U mnie na razie bez problemów. Za to po zalogowaniu na Forum w pasku adresu mam ikonkę tarczy "Ta strona próbuje wczytać skrypty z nieuwierzytelnionych źródeł" - może program antywirusowy lub zapora robi Wam kłopoty? Edytowane 4 Września 2018 przez przemo1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 04.09.2018 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2018 Fakt, ze problem mam tylko na starym laptopie i tu przy wolnym wczytywaniu widzę jakieś paski przekierowań.. W tej chwili działa. Ad blockera też przez chwilę wyłączyłem. Ten sam laptop nie dał rady reklamom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts