Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy dziala wam dobrze forum?

jajmar

Recommended Posts

jajmar potwierdzam problem. Przeglądarka Chrome.

Jak wchodzę w "co nowego" problem nie występuje. Jak kliknę w wybrany temat z poziomu forum, to mam podobnie, albo link nie jest aktywny albo wyrzuca mi error 404.

Problem nie występuje na telefonie, wersja mobilna działa ok.

Edytowane przez Tomaszs131
Łączenie postów

Zgłaszałam ten problem już na początku roku w wątku technicznym i w wątku "Problem z przeglądaniem Forum" . Do niektóych działów mogę wejść, do innych nie. Jak można wejść do działu to już do tematów różnie. Do jednych tak, do innych nie. Bak dyji u usuwanapostó, kłopoty prz isaniu (nie wchodzą litery). Itd. itd..

Kilka tygodni korespondowałam z działem IT.

Nic nie pomogli :( W końcu stwierdzili, że to wina mojego sprzętu i Murator nic nie jest wstanie zrobić.

Tyle!

Tak że porzućcie nadzieje...

Zgłaszałam ten problem już na początku roku w wątku technicznym i w wątku "Problem z przeglądaniem Forum" . Do niektóych działów mogę wejść, do innych nie. Jak można wejść do działu to już do tematów różnie. Do jednych tak, do innych nie. Bak dyji u usuwanapostó, kłopoty prz isaniu (nie wchodzą litery). Itd. itd..

Nic nie pomogli :( W końcu stwierdzili, że to wina mojego sprzętu i Murator nic nie jest wstanie zrobić.

Tyle!

Potwierdzam.

W przeglądarce Google Chrome nie da się wejść w poszczególne posty z poziomu - tematy.

W przeglądarce Mozilla Firefox wszystko "chodzi" prawidłowo.

Tyle!

W takim razie zainstaluj adBlocka. Mam Chrome i na jednym komputerze bez ab i tam jest problem - nie mogę klikać w tematy.

A że to trochę nie fair wobec forum?Chyba lepszy użytkowik żywy, niż ten ktory z "powodów sprzętowych" musiał odpuścić sobie przeglądanie.

Czy problem nadal występuje? Pozdrawiamy

Tak, występuje! :mad:

I mam pytanie - czy Murator ma zamiar coś z tym zrobić? A może liczy na to, że to użytkownicy będą zmieniać przeglądarki, instalować dodatkowe programy by móc być pełnoprawnym użytkownikiem Forum? Nie idziecie państwo przypadkiem na łatwiznę?

• 2 months później...

Witam.

Dodam i ja swoje trzy grosze. Zdaje się że FM jest prężne i zrzesza bardzo dużą grupę ludzi i powinno działać bez zarzutu, a tym czasem kiedykolwiek tutaj zaglądam tracę nadzieję na uzyskanie jakiejkolwiek informacji. Otwieranie poszczególnych tematów graniczy z cudem. Ja osobiście kombinuję w ten sposób że otwieram poprzez wyszukiwarkę GOOGLE i jakoś ona sobie z tym radzi, ale na litość to powinno działać sprawnie i szybko. Jestem członkiem innych forów i tam takich problemów nie mam więc raczej to nie jest wina posiadanego sprzętu i oprogramowania, czy też mocy obliczeniowej posiadanego procesora.

Droga administracjo, proponuję pochylić się nad problemem, bo widzę że nie jestem odosobnionym przypadkiem.

Pozdrawiam Marcin.

• 6 months później...
  • 4 months później...

Podobnie jak autor tematu pytam: czy forum działa Wam dobrze? Ja od jakiegoś tygodnia, może dwóch mam problem - owarcie nowego okienka z tematem skutkuje komunikatem "witryna nieosiągalna" - zupelnie jakbym nie miał połączenia z internem. Raz na kilka prób odświeżenia "wejdzie". Usunięcie coockies też pomaga ale tylko na chwile.

Gdzie może tkwić przyczyna..

Fakt, ze problem mam tylko na starym laptopie i tu przy wolnym wczytywaniu widzę jakieś paski przekierowań..

W tej chwili działa. Ad blockera też przez chwilę wyłączyłem. Ten sam laptop nie dał rady reklamom :D :(