Justyna1431 28.07.2017 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2017 Jesteśmy z mężem na etapie wyboru sanitariatów do łazienek i nie mogę skompletować kibelka i umywalki od jednego producenta bo np. jak mi odpowiada umywalka to kibelek znowu nie, albo z kolei coś z rozmiarem z jest nie tak i tak za każdym razem coś z którymś elementem jest nie tak . Stąd też moje pytanie do osób, które ten etap mają już za sobą czy macie sanitariaty zawsze z tej samej firmy bo mnie w tej chwili spodobała się umywalka z Laufena i toaleta z Vileroy&Boh i teraz zastanawiam się co zrobić. Pomocy ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 28.07.2017 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2017 wszystko mam inne Umywalka ikea, wanna Koło, sedes chiński no name w drugiej łazience umywalka dolomitowa i sedes duravit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czarownicaaa 31.07.2017 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2017 teoretycznie kolory od producentów się różnią inne bardziej drugie mniej. Pytanie czy to faktycznie widać we wnętrzu moim zdaniem niekoniecznie. Jeszcze jak ktoś ma łazienkę z oknem i gra światła jest duża o wydaje mi się że nie ma o co się martwić. Ale sama jestem ciekawa czy ktoś ma komplet "nie od pary" i mu to przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka55 31.07.2017 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2017 Mam wszystko nie od pary sedes roca, umywalka koło kolory się nie gryzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts