Ermenegildo 30.07.2017 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2017 Czy tego chciałem, czy nie stałem się w posiadaniu komody ze zdjęcia (ktoś z rodziny mnie "obdarował" nie bardzo pytając mnie o zdanie). Jako że jestem facetem to nie bardzo wiem, co z nią począć. Jestem na etapie remontu domu i dumam, czy nie wyeksponować jej gdzieś? Nie jestem znawcą mebli, ale organoleptyczne oględziny wskazuję na solidne, z dbałością o szczegóły wykonanie, co przy meblach z sieciówek jest miłą odmianą. Ktoś z forumowiczów ma wizję użytkowania takiego starego mebla w dzisiejszych czasach?- Fotki: http://tufotki.pl/Ztgot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 30.07.2017 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2017 (edytowane) wystaw na olx, jak nie masz zamiłowania. Antyk to to raczej nie jest. Podejrzewam import z Holandii. obstawiałabym produkcje na lata 80-te. Ale fakt, że prawdziwe drewno lub/i fornir.Jeśli masz wątpliwości, to możesz popytać u antykwariusza. Jeśli lubisz taką stylistykę, możesz sobie urządzić wnętrza eklektyczne - nowoczesne z dominującym jednym starszym lub stylizowanym meblem. http://www.rawinteriors.nl/wp-content/uploads/2013/04/eetkamer_DSC1185.jpg Edytowane 30 Lipca 2017 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kemotxb 30.07.2017 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2017 No nawet nie próbuj tego spalić ... wystaw na sprzedaż, nawet jak to nie jest antyk to teraz takich nie uświadczysz i po prostu nie niszcz czegoś co jeszcze może mieć drugie życie. Komuś na pewno się spodoba. Albo oddaj do renowacji jakiemuś emerytowi i wtedy zatrzymaj lub sprzedaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ermenegildo 31.07.2017 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2017 Macie racje chłopaki, trzeba zostawić i niech jeszcze posłuży, ktoś tam kiedyś jakiś wkład pracy w nią poniósł, a że sam lubię majsterkować to szkoda mi też czyjejś pracy. Wnętrze domu poza łazienkami urządzam bardziej rustykalnie, więc tym bardziej gdzieś znajdę jej miejsce. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anemonek 31.07.2017 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2017 Elfir to dziewczyna a komoda wygląda solidnie. Niech Ci dobrze służy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenka.o 10.08.2017 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2017 A nie da rady jej przerobić? To może być jeszcze ładny mebel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 10.08.2017 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2017 a teraz jest brzydki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts