darasle 31.07.2017 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2017 Witam, Na początku czerwca zakładałem trawnik z rolki, w tym okresie były spore upały i miałem "lać i lać".Generalnie wszystko ok, trawa się zakorzeniła i mocno zagęściła ale wydaje mi się, że w tym początkowym stadium za dużo podlewałem i stworzyła się grzybnia, po każdym opadzie wychodzi dość sporo tych grzybków, proszę o rady co mogę zrobić ?Raz miałem robioną wertykulację i na moment pomogło i było ich mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 31.07.2017 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2017 opryskaj Topsinem owocniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darasle 01.08.2017 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2017 Ok, dziękuję za odp. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darasle 29.01.2018 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2018 Witam, Chcąc przygotować się odpowiednio do wiosny mam pytanie odnośnie mojego trawnika z rolki zakładanego w zeszłym roku w czerwcu.Generalnie uważam, że jest w niezłym stanie chociaż ma jaśniejsze odcienie. Jakim nawozem najlepiej go potraktować ? jakieś inne aktywności ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts