maciejtoya 01.08.2017 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2017 Witam,Mam zrobiony dolot powietrza z zewnątrz do kominka z rury kanalizacyjnej PCV 110. Chciałbym na końcu zamontować czerpnię powietrza, natomiast nie wiem jak to połączyć. Macie jakieś sposoby ? Są jakieś złączki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 01.08.2017 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2017 Chodzi o to, że z zewnątrz masz koniec be uszczelki?Mufa Zależy jak długi kołnierz ma czerpnia - ja taką mufę musiałem skrócić gdzieś o centymetr tak, żeby uszczelka była z samego brzegu i wtedy taka czerpnia wchodzi mocno na wcisk (nie wiem, czy uda mi się wcisnąć jeszcze tkaninę filtracyjną). Tyle, że ja mam doprowadzenie 160. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejtoya 01.08.2017 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2017 Zrobiłem dokładnie tak samo jak napisałeś. Dałem mufę a w to kolano. Mam gdzieś 8-9 cm na włożenie czerpni 110. Będę musiał ją skrócić bo króćce mają koło 14 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts