czarownicaaa 05.08.2017 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2017 witam moje pytanie może wydać się dziwne ale przymierzam się już jakiś czas do lekkiego odświeżenia wnętrza i mysłalam o postawieniu kilu dużych ram na szafce rtv. W takim stylu ale tak dużych z nóżką nie mogę znaleźć. Czy jak jakiś nieinwazyjny sposób ich unieruchomienia tzn bez robienia dziur w ścianie? Przecież nie stoją chyba tak na słowo honoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 07.08.2017 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2017 To trochę magia zdjęć w czasopismach - idealnie dopasowane ubiory do modelek ale tylko tam gdzie widzi kamera - z drugiej strony wszystko pospinane na spinacze biurowe. Na tym zdjęciu podobnie, do żurnala stoją na słowo honoru, w prawdziwym życiu nie do wykonania aby tak się ostały. Proponuję przykleić na taśmę dwustronną, przy odrobinie precyzji może wyjść i efektywnie i efektownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czarownicaaa 07.08.2017 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2017 To trochę magia zdjęć w czasopismach - idealnie dopasowane ubiory do modelek ale tylko tam gdzie widzi kamera - z drugiej strony wszystko pospinane na spinacze biurowe. Na tym zdjęciu podobnie, do żurnala stoją na słowo honoru, w prawdziwym życiu nie do wykonania aby tak się ostały. Proponuję przykleić na taśmę dwustronną, przy odrobinie precyzji może wyjść i efektywnie i efektownie. no to buuuuuuuu bo przy dziecku to nie mam nawet co ryzykować. Ale przyznam że jestem zaskoczona bo taki motyw jest tak popularny, że myślałam że są jakieś stojaczki typu bezbarwna plexi albo metalowe tylko ja niemota nie mogę tego wygooglować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 07.08.2017 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2017 Myślę że nadały by się stojaczki do ulotek reklamowych, natomiast dziecko spokojnie sobie z nimi poradzi - IMHO nie zdadzą egzaminu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czarownicaaa 08.08.2017 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2017 Myślę że nadały by się stojaczki do ulotek reklamowych, natomiast dziecko spokojnie sobie z nimi poradzi - IMHO nie zdadzą egzaminu. Tylko gdzie takie stojaczki kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 08.08.2017 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2017 np. allegro - hasło stojak na ulotki. ale myślę że spokojnie znajdziesz też coś lokalnie w agencjach reklamowych których wszędzie pełno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czarownicaaa 08.08.2017 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2017 np. allegro - hasło stojak na ulotki. ale myślę że spokojnie znajdziesz też coś lokalnie w agencjach reklamowych których wszędzie pełno. zastanawiam się tylko czy to będzie dobrze wyglądać bo jednak chociaż transparentne plexi to i tak będzie je widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 09.08.2017 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2017 Opcjonalnie możesz ramki podkleić takimi silikonowymi podkładkami, zapobiegnie to ślizganiu się ramki po meblu, no ale dziecko z łatwością się z tym rozprawi. Tak, taka podstawka z plexi będzie widoczna no i fakt nie jest wyjątkowej urody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_to_mozliwe 09.08.2017 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2017 Pomyślałbym nad rzepami przyklejanymi do ściany na specjalną taśmę dwustronną (którą w teorii można później odkleić - nie wiem, nie testowałem nigdy). Nie będzie tego widać, a uchroni obrazki przed przypadkowym strąceniem. Przed dzieckiem ochronią chyba tylko porządne kołki (średnicy centymetra i długości co najmniej ośmiu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 09.08.2017 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2017 Tym się różni stylizowanie wnętrz do zdjęć od prawdziwego życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czarownicaaa 10.08.2017 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2017 hm ale jestem zaskoczona bo taki motyw jest tak popularny, że nie myślałam że to taka fikcja szalonego projektanta. No nic piszcie swoje patenty a ja będę testować. Apropo tych rzepów na ramko może to jest jakaś myśl chociaż wiadomo że ramka będzie pod kątem to już mniejsza powierzchnia zaczepienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts