Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kolaż z ramek na szafce RTV- jak mocować

czarownicaaa

Recommended Posts

witam moje pytanie może wydać się dziwne ale przymierzam się już jakiś czas do lekkiego odświeżenia wnętrza i mysłalam o postawieniu kilu dużych ram na szafce rtv. W takim stylu zzzz.jpg ale tak dużych z nóżką nie mogę znaleźć. Czy jak jakiś nieinwazyjny sposób ich unieruchomienia tzn bez robienia dziur w ścianie? Przecież nie stoją chyba tak na słowo honoru.

zzzz.jpg

To trochę magia zdjęć w czasopismach - idealnie dopasowane ubiory do modelek ale tylko tam gdzie widzi kamera - z drugiej strony wszystko pospinane na spinacze biurowe. Na tym zdjęciu podobnie, do żurnala stoją na słowo honoru, w prawdziwym życiu nie do wykonania aby tak się ostały.

Proponuję przykleić na taśmę dwustronną, przy odrobinie precyzji może wyjść i efektywnie i efektownie.

To trochę magia zdjęć w czasopismach - idealnie dopasowane ubiory do modelek ale tylko tam gdzie widzi kamera - z drugiej strony wszystko pospinane na spinacze biurowe. Na tym zdjęciu podobnie, do żurnala stoją na słowo honoru, w prawdziwym życiu nie do wykonania aby tak się ostały.

Proponuję przykleić na taśmę dwustronną, przy odrobinie precyzji może wyjść i efektywnie i efektownie.

no to buuuuuuuu bo przy dziecku to nie mam nawet co ryzykować. Ale przyznam że jestem zaskoczona bo taki motyw jest tak popularny, że myślałam że są jakieś stojaczki typu bezbarwna plexi albo metalowe tylko ja niemota nie mogę tego wygooglować.

Pomyślałbym nad rzepami przyklejanymi do ściany na specjalną taśmę dwustronną (którą w teorii można później odkleić - nie wiem, nie testowałem nigdy). Nie będzie tego widać, a uchroni obrazki przed przypadkowym strąceniem.

Przed dzieckiem ochronią chyba tylko porządne kołki (średnicy centymetra i długości co najmniej ośmiu).

hm :) ale jestem zaskoczona bo taki motyw jest tak popularny, że nie myślałam że to taka fikcja szalonego projektanta. No nic piszcie swoje patenty a ja będę testować. Apropo tych rzepów na ramko może to jest jakaś myśl chociaż wiadomo że ramka będzie pod kątem to już mniejsza powierzchnia zaczepienia.