yarpenowski 06.08.2017 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2017 Jeśli mielibyście dowolność - na etapie projektowania - które z nich są lepszym wyborem i dlaczego, biorące pod uwagę planowany montaż okien w warstwie ocieplenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 06.08.2017 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2017 Rozrysuj sobie przekrój jak wygląda ocieplenie w takiej sytuacji.I ile izolacji masz, jak roleta jest zamknięta? No i przy montażu okien w izolacji to jaka jest różnica między tymi roletami? Jak to miałoby wyglądać? Czy masz pół metra izolacji i dałoby się zrobić różnicę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 13.08.2017 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2017 Silka 24 i 25 styro. Mam ten komfort że na razie mogę wybrać taka opcję jaką chcę.Że roleta będzie stanowić jakiś mostek - wiem, ale przynajmniej dwa okna i tak będą zaroletowane. Pytanie czy tak naprawdę to aż taka duża różnica w sposobie montażu rolet, czy zrobić tak jak robi większość - podtynkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MhUser 13.08.2017 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2017 ja dam rolety zewnętrzne na izolacje i nie bedzie mostków oraz nie będzie słychać w środku silnika i widok skrzynek od zewnątrz nie będzie mi przeszkadzal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 15.08.2017 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2017 No tak, ale rolety zewnętrzne w moim wypadku nie wchodzą w grę - mnie by jednak przeszkadzały wizualnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts