grachi 12.08.2017 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2017 Witam. Czy takie stowarzyszenia wełny mineralnej, takiej jak Miwo.pl i inne są wiarygodne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grachi 12.08.2017 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2017 To się dowiedziałem.... , nikt nic nie wie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grachi 12.08.2017 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2017 No myślałem że się czegoś tu dowiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 12.08.2017 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2017 W jakim sensie wiarygodne? Stowarzyszenie producentów wełny gloryfikuje wełnę, to chyba oczywiste? Stowarzyszenie producentów styropianu też zachwala jego zalety. Czego chcesz się dowiedzieć? I czemu sądzisz, że forum działa jak infolinia i oczekujesz natychmiastowej odpowiedzi? I to jeszcze w długi weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
link2jack 12.08.2017 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2017 Jakie wg Ciebie info miałoby być niewiarygodne? Popatrzyłem na ich stronę i ciekawie wygląda porównanie wełny do pianki:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grachi 12.08.2017 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2017 Bo nie pasuje mi to: Stowarzyszenia mówią że wełna posiada znikomą ilość formaldechydu i że nie jest rakotwórcza, czy to jest wiarygodne ?I drugie dlaczego próbki badań mają ocenę negatywną ?Wątek > http://forum.muratordom.pl/showthread.php?339194-We%C5%82na-a-karta-charakterystyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grachi 12.08.2017 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2017 Troche pomęcze was bo mam niejasność tu. Nurtuje mnie bardzo to, bo skoro piszą o tych produktach w ten sposób , kto tu ściemnia ? producent, stowarzyszenia , nie wspomnie o prawie itd....Proszę o pomoc w rozwiązaniu dla mnie tej zagadki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mat3006 12.08.2017 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2017 (edytowane) Wiarygodne w jakim sensie? Jako organizacja występująca w interesie producentów waty? Pewnie tak samo jak organizacja producentów margaryny czy ortalionowych płaszczy. Działa w interesie swoich mocodawców, reprezentując ich m.in. medialnie co wiąże się zawsze, z mniejszym czy większym, manipulowaniem faktami, dobieraniem przekazu itd.Im silniejsze lobby (a lobby waciane jest bardzo silne) tym zmiany w prawie, normach, metodach badań będą skręcać pod zlecenie preferując jednych a utrudniając konkurencji. PozdravSM Edytowane 12 Sierpnia 2017 przez mat3006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grachi 12.08.2017 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2017 No dobra ostatnie pytanie, czy to znaczy że moja wełna URSA jest do bani, szkodliwa itd ?Tak mam to rozumieć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grachi 12.08.2017 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2017 Ok to może tak, czy wełna szklana/skalna jest szkodliwa ? i to ostatnie pytanie i koniec tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
link2jack 12.08.2017 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2017 Ok to może tak, czy wełna szklana/skalna jest szkodliwa ? i to ostatnie pytanie i koniec tematu. Oczywiście że jest szkodliwa. Podczas jej rozkładania niesamowicie "gryzie" nie mówiąc się dzieje w z układem oddechowym.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grachi 12.08.2017 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2017 No dobra, to już wiemy, a gdy już jest zamknięta, jak jest już pod folią i płytą KG też jest szkodliwa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grachi 13.08.2017 06:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2017 Dzięki za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grachi 13.08.2017 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2017 Temat można uznać za zamknięty, dowiedzieć się tutaj konkretów to graniczy z cudem Dzięki za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grachi 14.08.2017 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2017 Jesteście tak pomocni jak jasna cholera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
link2jack 14.08.2017 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2017 Masz jakieś pytania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts