Doli. 15.12.2017 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2017 (edytowane) Coś widzę, że Wam się komentarze do dziennika dzisiaj przeniosły A może wystarczy zmatowić styrodur? Ja tak obrabiałam szlifierką a później tarką do styropianu każdą jedną płytę XPS, którą przyklejałam do fundamentów, bo właśnie w instrukcji użytkowania pianki, była informacja, że materiał, który ma powierzchnię hydrofobową należy przed użyciem piany zmatowić. Właśnie to jest bardzo dobry pomysł. Jak ja uwielbiam to forum Mało wiem, dużo czytam i zawsze ktoś coś ciekawego podpowie W samym dzienniku @B_i_U też to zaproponował Czasami się trafiają komentarze w wątku, ale co tam. To nie jest dziennik samorobów, żeby pilnować czystości wątku głównego Właściwie doszliśmy do wniosku z @jak_to_mozliwe że nie ma sensu robienie dwóch osobnych wątków. Na początku była wizja, ale rzeczywistość weryfikuje potrzeby i plany Także zapraszam wszystkich do nieskrępowanego komentowania w dzienniku Edytowane 15 Grudnia 2017 przez Doli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts