plusfoto 12.02.2018 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2018 W stopce jest to wyjaśnione : "Nigdy nie byłem ani nie jestem związany z jakąkolwiek firmą budowlaną, instalacyjną czy sprzedającą cokolwiek co jest związane z powstawaniem domu". Ale o co chodzi:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość TwojPan 12.02.2018 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2018 A w jakim celu ta przestrzeń? . Jaka jest długość fali ? czy szczelina 10 mikro metrów (1/100 mm) jest możliwa , bo taka jest długość fali . ale to i tak niema znaczenia. A jak chcesz "odbijać" ciepło ?W zamkniętej przegrodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość TwojPan 12.02.2018 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2018 Ale o co chodzi:eek: Nie można zgadzać się niszą forum.Ban. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość TwojPan 12.02.2018 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2018 Niech będzie w projekcie folia na stropie, co mi to przeszkadza. Po co narażać się na tego typu uwagi jednocześnie tracąc SWÓJ CZAS. Dziękuję Ci za cenną lekcję. Powodzenia i dobrych wyborów życzę. Folia na stropie?A gdzie?I w jakim miejscu przegrody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wihajster 12.02.2018 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2018 Folia na stropie?A gdzie?I w jakim miejscu przegrody? (...) Strop nad parterem: - 16 cm płyta żelbetowa - folia polietylenowa - 5 cm styropian eps t termo organika - 5 cm wykewka cementowa zbroj. siatka z drutu ø 3/10 cm - panele/terakota Na debila zawsze trzeba zasłużyć, ale tobie się udało. Ciekawe czy "Redakcja" umie czytać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wihajster 12.02.2018 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2018 Nie z szamba,ale z odpowietrzenia instalacji sanitarnej.Więc nie koloryzuj swej niewiedzy Na szczęście w internecie nic nie ginie, więc bądż spokojny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wihajster 12.02.2018 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2018 Za debila powinieneś dostać bana.Ale na zawsze.Wtedy kilkunastu albo kilkuset inwestorów było by mniej ubogich. Podałem ci lin do programu u-wert. Korzystasz?Przy Twej profesji jest nieodzowny.Umiesz? Chyba nie. Jak mam nazwać kogoś kto dostaje cytat i nadal twierdzi że czarne jest białe? Czy ty człowieku czytasz co napisałeś, zanim klikniesz "wyślij"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wihajster 12.02.2018 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2018 Za projektowanie biorą pieniądze projektanci przegród budowlanych.Ja zajmuję się czymś innym niż przegrody budowlane ale jak widzę skrajną głupotę "projektanta" który kopiuje i wkleja zamiast myśleć to zwracam na to uwagę. Rzadko się widzi aż takie głupoty jak zacytowane przez użytkownika "RAZ!" z jego projektu... Może w czasie przeszłym, zostań sobie super doradco, ja pasuję. Dla mnie nie ma tu miejsca jak widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wihajster 12.02.2018 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2018 Już ci pisałem. Pasuję. Zostań i doradzaj "czarną folię PP" (to jest folia polietylenowa a nie polipropylenowa jakbyś nie wiedział? - ale dla ciebie to jedna sabaka przecież) na stropie...Masz swój dzień. Ja dobrowolnie odchodzę bo nie ma tu miejsca dla mnie w takim zaszczytnym "PANSKIM" gronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 11.03.2018 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2018 Fajna była dyskusja dopóki się nie zaczęliście kłócić. Chodzi o dyskusję o PC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts