newyork 14.08.2017 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2017 (edytowane) Znacie jakiś produkt do naprawy,nałożenia na ten róg ? To nagrobek na cmentarzu. Zwykła zaprawa cementowa to ostateczność. Szukam jakiegoś zestawu naprawczego żeby dobrać odpowiedni kolor,zatuszować ten nadłożony fragment. edit dobra,już wiem,sam wpadłem,zostawię dla potomnych ... Obłożę deskami z trzech stron,korytko. Drobny grys marmurowy za 2zł z marketu budowlanego zmieszam z zaprawa cementową i gra Edytowane 14 Sierpnia 2017 przez newyork Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 14.08.2017 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2017 Kontówka z tarczą diamentową i OBA wyrównać TAK SAMO. Nie bardzo jest tam jak doklejać i co doklejać.Ubytek mały, ale, rozumiem, irytujący.Dysharmonię wprowadza... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mietek440 14.08.2017 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2017 Czego byś nie użył będzie się odróżniać . Proponowałbym zeszlifować i tak samo zrobić z drugiej strony , tyle że ostrożnie widać że płyta jest popękana .. Będzie wyglądało że tak ma być . Przyda się zapewne agregat prądotwórczy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lew2 15.08.2017 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2017 A tak przy okazji wie ktoś może dlaczego usługi kamieniarzy nagrobków są tak potwornie drogie? Za taki nagrobek ok. 9 tys. złotych. Przy budowie domu to stawia się za to fundamenty pod cały dom. W przeliczeniu na m³ betonu są to ceny kilkakrotnie wyższe niż zwykłych murarzy. Zastanawiałem się kiedyś nad tym i myślę, że jednym z czynników mogłoby być to, że tam nie ma jak dojechać maszynami. Wszystkie materiały trzeba zwozić na taczce, albo znosić ręcznie pod sam grób. Co tak podbija cenę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 15.08.2017 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2017 Hieny cmentarne muszą przecież zarobić. Najlepszy zarobek zawsze jest na cudzym nieszczęściu. Długo by o tym pisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 15.08.2017 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2017 Właśnie miałem napisać, że najlepiej zarabia się na biednych, śmieciach i trupach.No, na wojnach - też. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek88 03.12.2018 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2018 Cos się ruch w interesie zrobił, chyba Trzaskowski planuje jakiś większy przetarg w Warszawie ogłosić, i to nie na raty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paloala 12.12.2018 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2018 (edytowane) Może warto skonsultować to z jakimś specjalistą? Wydaje mi się, że to jedyny dobry pomysł w takiej sytuacji. ___________________ Edytowane 13 Grudnia 2018 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JakubBaraS 24.12.2018 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2018 Wydaje mi się, że w takim przypadku lepiej oddać nagrobek do naprawy do kamieniarza. Samemu można tylko pogorszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AntoniB 14.07.2022 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2022 (edytowane) Polecam . Drogi, ale mozna podzielić opakowanie na 4 części. Trzeba będzie przytrzymać go w miejscu przez 20/30 minut, żeby nie zjeżdżał ale jak już zastygnie to nie do ruszenia. Edytowane 14 Lipca 2022 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts