kurocho 16.08.2017 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2017 (edytowane) Witam, mam taki problem, że w domu przez dwie betonowe ściany mają mi iść rury 110mm. Wyszło tak że nie mam otworu w ścianach i pasowałoby mi jakoś te otwory wykonać. Mógłbym to niby skuć ale jako że ściany są zbrojone to chyba nie dam rady. Poszukałem trochę w internecie i znalazłem taką wiertnicę [moderowano] Dzwoniłem tam i mówią że powinna dać radę wywiercić takie dwie dziury ale chcę się upewnić dlatego pytam Edytowane 26 Sierpnia 2017 przez finlandia Link reklamowy (profil firmy pozycjonującej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareks77 21.08.2017 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2017 Problemem nie jest wiertnica tylko raczej zastosowane w niej wiertło i jego jakość.Sprzedawca zawsze będzie chwalił towar po to aby go sprzedać, a po odejściu od kasy reklamacji nie uwzględnia się.W lanym betonie B20 wiercenie czegokolwiek jest pracochłonne a narzędziom typu CHRL raczej ściana zrobi krzywdę a nie na odwrót.Zamiast inwestować w sprzęt który przyda się raz lub dwa nie lepiej zakupić solidną młotowiertarkę z dobrym udarem z porządnym wiertłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts