olaskibb22 18.08.2017 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2017 Witam, widział ktoś kiedyś podobną rzecz ? Akwarium jest wstawione do góry dnem i wystawione nad tafle wody, powietrze wyssane ze srodka odkurzaczem ;d rybki z oczka automatycznie wpływają do akwarium i wystają ponad wodę ! super sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 19.08.2017 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2017 pinterest pełen jest takich wynalazków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 19.08.2017 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2017 pinterest pełen jest takich wynalazków Co to? Zaciekawił mnie ten temat ale nie wiem co to ten "pinterest" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
c32bud 20.08.2017 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2017 Co to? Zaciekawił mnie ten temat ale nie wiem co to ten "pinterest" Po dodaniu kropki i com w pasku adresu wyszukiwarki wszystko staje sie jasne Mają tam zdjęcia chyba na każdy temat.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 20.08.2017 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2017 Po dodaniu kropki i com w pasku adresu wyszukiwarki wszystko staje sie jasne Mają tam zdjęcia chyba na każdy temat.. To że to jakiś adres to widziałem, a co to jest nadal nie wiem. Zresztą tam sie nie da wejść jakieś logowanie an dzień dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
c32bud 20.08.2017 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2017 To że to jakiś adres to widziałem, a co to jest nadal nie wiem. Zresztą tam sie nie da wejść jakieś logowanie an dzień dobry. Tak, trzeba się zarejestrować żeby korzystać. To zbiór wirtualnych tablic które tworzą użytkownicy ze zdjęciami które ich zainteresowały. Z tąd pewnie ten pin bo to jakby tablica z przypinanymi zdjęciami.... Widzisz ciekawe zdjęcie które chcesz zapamiętać to klikasz pin it (po rejestracji doinstalowuje się taki szpejs do przeglądarki) i to zdjęcie ląduje na twojej tablicy. Ludzie tam maja zdjęcia chyba na każdy temat od kwiatków po zdjęcia broni itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.08.2017 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2017 Jak ktoś ma konto na gmailu to nie musi się specjalnie logować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ec-Synek 20.08.2017 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2017 Jeśli jest ktoś zainteresowany tym tematem to proszę sobie wpisać chociażby na youtube taką samą treść jak w tytule. Filmów jest bardzo dużo - instruktażowych również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts