kurtz 20.08.2017 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2017 Demontował ktoś dach z eternitu? Mamy na to w Polsce dofinansowanie? Kto może to przeprowadzić, tylko firmy z uprawieniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 21.08.2017 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2017 Kazda gmina ma swój program. U mnie demontaż był po mojej stronie, ale wywiezienie i utylizację fundowała gmina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DziadekT 21.08.2017 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2017 U mnie tak samo. Dowiedziałem się gminie (w wydziale zajmującym się odpadami) i wynająłem firmę do demontażu (nie mieli żadnych nazwyczajnych certyfikatów), która ułożyła eternit na paletach i zafoliowała. Potem zgłosiłem w gminie gotowość i w ciągu paru tygodni zabrali etermit bezpłatnie. Na Twoim terenie mogą mieć inne zasady, trzeba pytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cuuube 21.09.2017 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2017 W gminie Komorniki pod Poznaniem , za darmo demontują z dachu i zabierają to co luzem jest . Kwestia położenia nowego pokrycia dachu po mojej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts