jordan1984 23.08.2017 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2017 Hej, po skuciu starych płytek ściana wygląda strasznie nie równo a ponadto tynk jest strasznie słaby. Postanowiłem zrobić stelaż na ścianie i suficie aby od razu go obniżyć. Plan to najpierw wyrównanie posadzki wylewką około 3 cm, potem stelaż na ścianie i położenie płyt kartonowo - gipsowych a w ostatniej kolejności sufit. Ale tu mam pewien dylemat i nie mogę znaleźć odpowiedzi a konkretnie czy można jakoś połączyć profile które będą na ścianie i suficie czy muszą to być dwie różne konstrukcje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareks77 28.08.2017 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 Stelaż na ścianie strasznie zmniejszy twoje pomieszczenie. Jeśli nie chce ci się tynkować dobrze zagruntuj ścianę i zastosuj płyty gk przyklejane na klej.Sufit na stelażu a do połączenia miedzy tymi powierzchniami zastosuj akryl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts