Myterro 31.08.2017 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2017 (edytowane) Witam serdecznie, zostałem poproszony o znalezienie programu do aranżacji kuchni. Nie ma w tym żadnego problemu, jako że programów jest mnóstwo Jednakże osoba, która mnie o to poprosiła, poprosiła również żeby program posiadał możliwość oszacowania w których miejscach należy wykonać wwiercenia, jako że meble będą samoróbką. Znacie takie programy? W internecie nie widzę niczego takiego oprócz kosztującego dużą kasę Z góry dziękuję za pomoc Edytowane 31 Sierpnia 2017 przez Tomaszs131 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 31.08.2017 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2017 czyli raczej program do projektowania mebli?SketchUp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myterro 01.09.2017 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2017 No właśnie SketchUP nie za bardzo, bo system ciągle widzi problemy z zainstalowaniem go, a próbowałem na kilku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts