mateuszex 31.08.2017 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2017 Witam, w przyszłym miesiącu otrzymam klucze do mieszkania i będę musiał je urzadzić. Mieszkanie ma48m, narozne na I pietrze. Głownie mam problem z salonem. Anek kuchenny musi byc w rogu, bo tam mam te odpływy itp.. na przeciwko postawił bym stół z 4 krzesłami. kuchnia bedzie w zabudowie. Nie wiem gdzie i jak postawić kanapę, stolik i telewizor. Jeżeli ma ktoś jaką wizję tego, to prosze o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 31.08.2017 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mateuszex 31.08.2017 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2017 musiałbym tutaj odpływy pozmieniać. ciekawie to wyglada, chociaż ten telewizor na srodku mi nie odpowiada.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mateuszex 22.09.2017 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2017 Prosze o ocenę aranżacji mieszkania oraz porady co wstawić, zmienić itp. Mieszkanie ma 48m, I pietro. Szafki w przedpokoju i salonie będą przesuwne z lustrem, czego nie widać na zdjęciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mateuszex 22.09.2017 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2017 kolejne zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts