Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

prośba o pomoc - wybór zdjęć na ścianę w restauracji

igimaks

Recommended Posts

Aktualnie jestem na etapie wykańczania lokalu gastronomicznego, tak prawdę mówiąc to nie jest typowa restauracja, ale miejsce, gdzie serwuje określony świetnej jakości produkt (powiedzmy hamburgerownia, albo zapiekankarnia) Lokal jest w starej części mojego miasta dlatego wykończyłem go w stylu takim staro-loftowo-nowoczesnym - taki mix i wg. mnie wyszło świetnie.

Miałem na to projekt, a lokal ma: płytki cegłopodobne na ścianach, drewno na ścianach, imitacja drewnianych belek na suficie, ale też czerwona mozaika na frontowej cześci mebli, czerwone, czarne, białe krzesła. Razem wg. mnie tworzy fajny niebanalny mix, Kolory lokalu to brązowo (meble, drewno na ścianach i belki sufitowe), czarne (część ścian) białe (część ścian i płytki części obsługowej otwartej do klienta).

Projekt zakłada (co bardzo ociepla wnętrze) mnóstwo zdjęć na ścianach (dwa kolory ramek biały i czarny różnie umieszczone) Właśnie tu zabrakło mi inspiracji nie wiem jakie zdjęcia/grafikę umieścić w tych ramkach. Tak aby kolorystycznie i tematycznie tworzyło jakiś sensv(myślę kupić na fotoli)

Wybaczcie, ale wolałbym nie umieszczać zdjęć tak na otwartym forum, może komuś na priv tak.

Pytam o inspirację na otwartym forum, ponieważ na pewno wiele osób ma smykałkę design i może ktoś wpadnie na fajny pomysł. Mogę komuś ewentualnie przesłąć zdjęcia na priv.

Edytowane przez igimaks