DEMCIA 07.09.2017 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2017 Bardzo proszę o pomoc w wyborze płyty indukcyjnejWybieram z dwóch modeli Elektrolux EHH6540X8K lub AEG HK654400XB.Nie miałam do tej pory do czynienia z płytami indukcyjnymi i nie wiem na co zwrócić uwagę.Obie płyty mają ozdobne ramki, takie mi się podobają. Pozostałe różnice między płytami to dla mnie czarna magia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 07.09.2017 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2017 Mam Elektroluxa i bardzo sobie chwalę. Tylko model nieco inny, bo chciałam sterowanie "klikane" a nie "suwane" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek0m 08.09.2017 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2017 W podobnej cenie kup płytę z polami łączonymi typu EHL6540FOK. Nie kupuj w pewnym sensie technicznym "starocia" Electrolux dawał 5 letnią gwarancję na sprzęt do zabudowy, trzeba sprawdzić czy promocja jest aktualna jeszcze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DEMCIA 08.09.2017 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2017 piotrek0m[/b dziękuję za pomoc w wyborze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tadek77 23.10.2017 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2017 @DEMCIA - napisz coś więcej o tym czego szukasz. Jaki kolor płyty Cię interesuje, ilość pól indukcyjnych, czy ma posiadać łączone pola grzewcze, jaka ma być moc przyłączeniowa płyty, pod jaką wielkość szafki ma być przystosowana i czy ma mieć jakieś dodatkowe funkcje? Płyt indukcyjnych producenci w swojej ofercie mają mnóstwo, natomiast należy sobie zawęzić wyszukiwanie do funkcji w płytach, na których nam najbardziej zależy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnm82 24.10.2017 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2017 W podobnej cenie kup płytę z polami łączonymi typu EHL6540FOK. Ja również kupiłem tę płytę ze względu na funkcjonalność pól grzewczych. Nie wiem dokładnie jak będzie działać slider, ale na dniach przekonam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlukasiewicz 08.11.2017 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 W płycie AEG HK654400XB masz możliwość łączenia pół więc dla mnie o wiele praktyczniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominowa8 08.11.2017 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 (edytowane) Ja mam płytę marki i nie narzekam Edytowane 9 Listopada 2017 przez Tomaszs131 Lokowanie produktu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kizior Syberyjski 15.11.2017 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 Znam kilka osób co z "podpałki" kupili płyty z łączonymi polami, już kilka lat mają, pytałem nie raz, używacie tej możliwości, nie, ale jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts