PiotrUr77 07.09.2017 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2017 Jestem właścicielem firmy remontowo-budowlanej. Zatrudniam obecnie kilkunastu pracowników. Słyszałem w ostatnim czasie o aplikacji mobilnej Xapp, która wspomaga właścicieli firm w koordynowaniu i monitorowaniu prac budowlanych, a także usprawnia komunikację z pracownikami bez wychodzenia z biura . Czy znacie tę aplikację? Zacząłem zapoznawać się z możliwościami i wyglądają interesująco (pracownicy sami oznaczają rozpoczęcie i zakończenie pracy, można mieć dostęp do raportów i na bieżąco śledzić postęp prac). Poszukuję opinii osób, które w swoich firmach stosują tego rodzaju rozwiązania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
creative_21 07.09.2017 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2017 (edytowane) każdy bat w postaci kontroli powoduje że dobrzy pracownicy odchodzą tylko dobra wypłata powoduje że pracują dobrze ;P DAJ IM ZAROBIĆ a tak serio to prymitywna reklama a i takie aplikacje są do d... bo nikt normalny nie będzie przy takiej aplikacji pracował Edytowane 7 Września 2017 przez creative_21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.09.2017 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2017 Piotr - nie zakładaj nowego tematu o tym samym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts