Marcioszka 11.09.2017 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2017 (edytowane) Witajcie, Przymierzam się do zakupu mieszkania z rynku pierwotnego i po pierwszych chwilach ekscytacji, zaczęłam przyglądać się bliżej układowi funkcjonalnemu mieszkania i stwierdziłam, że nie jest tak dobry, jak na początku myślałam Niby jest garderoba, ale jakby jej nie było. W 2 metrach i 2 szafach ~ 70cm na cały przedpokój ciężko będzie pomieścić w przyszłości 4-osobową rodzinę. Doradźcie proszę czy widzicie tutaj jakieś możliwości, żeby przenieść/zmienić ściany działowe i wygospodarować więcej miejsca na szafy Będę Wam bardzo wdzięczna za pomoc i wszystkie wskazówki. Dodam, że mam ostanie dni, żeby zrezygnować z tego mieszkania. [ATTACH=CONFIG]396522[/ATTACH] Edytowane 11 Września 2017 przez Marcioszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anika1003 11.09.2017 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 11.09.2017 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 12.09.2017 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcioszka 12.09.2017 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2017 Witajcie, Bardzo Wam dziękuję za tak szybką odpowiedź! Tak jak myślałam, jesteście skarbnicą pomysłów Niestety z mojej winy, na rzucie, który wkleiłam nie widać, że okno w kuchni jest oknem od podłogi (zaczyna się na wysokości h=25 cm). Z tego powodu pomysły Aniki1003 są nie do zrealizowania, aczkolwiek zlew pod oknem zawsze mi się marzył Poniżej przesyłam jeszcze raz rzut mieszkania w lepszej jakości i z wymiarami okien. Elfir, Kinka czy widząc teraz lepiej wymiary Wasze propozycje są nadal do zrealizowania? Obydwie są bardzo ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anika1003 12.09.2017 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2017 Tak, masz rację, że w obecnej sytuacji moje propozycje są niewykonalne. Nie widziałam tego wymiaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts