Ivonex 13.09.2017 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2017 Moim fachowcom terminy się poprzestawiały i jedni chcą już mi montować kuchnię, ale inni nie zrobili jeszcze sufitów podwieszanych -ma być cokolik z oświetleniem. Czy po zabudowie kuchni będzie wielki problem z dobudową tego typu sufitu podwieszanego? Idzie to jakoś zabezpieczyć i zrobić? Jak to widzicie, bo nie chciałabym odsuwać montażu szafek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 13.09.2017 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2017 dolne szafki można zabudować. Niech ekipa się martwi zabezpieczeniem, skoro przestawiali termin.A górne najwyżej zdejmą na czas budowy sufitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonex 14.09.2017 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2017 Dzięki Elfir, na szczęście znalazłam człowieka, który zrobi to awaryjnie jako fuchę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonex 18.09.2017 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Hej Elfir! No i zrobił najpierw ruszt pod regipsy, ale na wysokości sufitu ok. 15cm jest odchylenie pionu 0.5cm, czyli wg mnie ponad 3%.Fachowiec gada, że odchylenie do 1cm w budowlance to norma. Czy w tym wypadku nie nadużywają tej tolerancji? Przecież widać, że czoło ścianki nie ma pionu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 18.09.2017 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2017 to powiedz, że u ciebie to nie norma, ale wada a za wady nie płacisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonex 22.09.2017 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2017 Czy to prawda, że na hasło "wykonanie sufitu podwieszanego" Fachman wykonuje tylko ruszt i regips bez szpachli, gładzi i szlifowania? Tak nam właśnie zrobił a resztę olał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 22.09.2017 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2017 nie spotkałam się z takim podejściem.Z tego co widzę, koleś cwaniakuje od samego początku. Pewnie chce szybko dostać kasę i uciec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonex 25.09.2017 06:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2017 No tak, wyrolował nas i musieliśmy sami przez weekend uczyć się fachu szpachlowani, gładzi i malowania i jakoś wyszło, ale kosztowało nas to b. dużo czasu pracy pomimo zapłaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
232430 26.10.2017 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2017 (edytowane) Wydaje mi się, że wygodniej jest zrobić sufit napinanych, chociaz wszyscy myslą, że to wymaga dużo kasy. A jeżeli wszystko policzyć, to jedno na drugie wychodzi. Niedawno robiłam w salonie. Bardzo ładnie to wygląda i monteży bardzo mili. Moge polecić formę , w której zamawiałam- , są naprawdę fajni. Edytowane 26 Października 2017 przez Tomaszs131 Reklama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vincent009 24.03.2021 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2021 (edytowane) Jak szukasz wygodnego sposobu na zabudowę to polecam sprawdzenie płyt - zrobisz z tego fronty, blaty, a nawet ścianki działowe. Materiał latwo się obrabia (jak drewno) i samemu dasz rade spokojnie. Plusem materialu jest jego wytrzymalosc - plyta nie do zdarcia Edytowane 21 Lipca 2021 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts