kpc21 14.09.2017 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2017 Mam baterię natryskową ścienną z rozstawem wyprowadzeń 14,5 cm. Na kurki. Chcę ją wymienić na taką z mieszaczem. Nie chcę ruszać mimośrodów. Póki co jedyne, co znajduję w sprzedaży, to jeden model firmy Armatura - na kurki:https://www.grupa-armatura.com/pl-PL/produkt/w-kategorii/dwuuchwytowe/bateria-natryskowa-standard-scienna-dwuuchwytowa-grupy-armatura/436/998Dokładnie ten model - kupiony niecałe 20 lat temu - właśnie mam i chcę go wymienić na mieszacz. Ewentualnie kilka innych modeli tej firmy - ale wszystko na kurki. To, co z mieszaczem, ma rozstaw 150. Co znajduję z mieszaczem w tym rozstawie - to baterie wannowe stojące. Czy ma ktoś może pomysł, gdzie kupię baterię taką, jakiej szukam? Rozumiem, że teraz robi się w zasadzie tylko rozstaw 150, ale skoro kiedyś standardem było 145, to, kurczę, powinno być na to zapotrzebowanie, a więc producenci powinni takie rzeczy robić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 09.06.2019 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2019 od tego masz mimośrody, kazdy w niewielki kąt przekrecic w przeciwnych kierunkach i po problemie. Jakoś inni nie maja z tym problemu i nie sadzę aby specjalnie dla Ciebie ktos produkował cos co jest nikomu niepotrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 09.06.2019 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2019 Pewnie mimośrody ma schowane w płytkach/glazurze/kafelkach/flizach* i nie chce ich ruszać. Tak po prostu się nie da. *) nie wiem który wariant dotyczy pytajacego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 09.06.2019 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2019 ale odkopałem temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts