ViMaGo 15.09.2017 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2017 Jestem na etapie remontu w domu. Pani projektantka dobrała mi kolory na ściany. Podała mi numery NCS S 1002-Y50R i S1502-Y50R. Myślałam że bez problemu będę w stanie na tej podstawie wybrać farbę Duluxa czy jakiegokolwiek innego producenta. Niestety okazało się że nie jest to takie proste, bo kolory na próbnikach różnią się od tych co wychodzą na ścianie. Czeka mnie więć kupowanie wielu próbek i malowanie na ścianie. Za nim to zrobię to chciałam zapytać czy ktoś z was może już przeszedł tą drogę i znalazł farby np z Beckersa. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 15.09.2017 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2017 a to nie są numery do wymieszania farby w mieszalniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnm82 18.10.2017 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2017 To są kolory do wymieszania w mieszalniku. To samo tyczy się np. kolorów frontów kuchennych z palety NCS (większy wybór odcieni), które brałem do swojej kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts